کد خبر: 3549557
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۵

روند برگزاری مسابقات قرآنی پیام نور مصداق بارز اقتصاد مقاومتی بود

گروه اجتماعی : رئیس دانشگاه پیام نور قزوین گفت: برگزاری بیستمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور در شرایط مالی فعلی مصداق بارز اقتصاد مقاومتی بود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از قزوین، سید رضا مهرنیا ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  بیستمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان پیام نور کشور به صورت کاملا آبرومندانه با هزینه کم در سطح ملی توسط دانشگاه پیام نور قزوین برگزار شدکه مستندات موجود گواه این امر است.
وی افزود: در این دوره ما با تگناهای زیادی رو به رو بودیم ولی در واقع توانستیم اقتصاد مقاومتی را در عمل ثابت کنیم و مسابقاتی در شان استان برگزار کردیم، اگرچه برخی از هزینه های جانبی در این مسابقات نبود و قدری مستاصل شدیم اما مسابقات آبرومندانه برگزار شد.
رئیس دانشگاه پیام نور قزوین تصریح کرد: ما این مسابقات را با 170 میلیون تومان برگزار کردیم در حالی که آخرین باری که این مسابقات در سطح ملی برگزار شده است، هزینه های مسابقه 2 برابر هزینه صورت گرفته در استان بوده است.
وی یادآور شد: علی رغم این که هزینه مسابقات را کاهش دادیم کیفیت کار را در حد بالا نگهداشتیم، از داوران بین المللی در این مسابقات استفاده شد و نحوه برگزاری مسابقات نسبت به مسابقاتی که هزینه بالایی داشت تفاوت نداشت.
مهرنیا خاطرنشان کرد: این موضوع را نباید کسر بودجه دانست بلکه سیاست مالی دانشگاه پیام نور برای اداره دانشگاه با هزینه‎های کمتر است، وظیفه دانشگاه ترویج اقتصاد مقاومتی است و این کار هم در راستای ترویج این فرهنگ بوده است.

captcha