کد خبر: 3550449
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳

دانشگاه چستر؛ میزبان چهارمین همایش مطالعات اسلامی

گروه بین‌الملل: چهارمین همایش سالانه انجمن بریتانیایی مطالعات اسلامی 22 تا 24 فروردین‌ماه سال آینده در مرکز مطالعات اسلامی دانشگاه چستر انگلیس برگزار می‌شود.

دانشگاه چستر؛ میزبان چهارمین همایش انجمن بریتانیایی مطالعات اسلامی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Brais.ac.uk»، به دنبال موفقیت همایش‌های پیشین انجمن بریتانیایی مطالعات اسلامی در «ادینبورو» (فروردین 1393) و لندن (فروردین 1394 و 1395)، چهارمین دوره همایش مطالعات اسلامی فروردین‌ماه 96 در چستر برگزار می‌شود.
مطالعات اسلامی به طور کلی مسائل مربوط به اکثریت مسلمانان و اقلیت مسلمانان در بستر تاریخی، فرهنگی، انسان‌شناسی و جامعه‌شناسی را در بر می‌گیرد که بخش‌هایی از آن در این همایش بررسی خواهد شد.

مطالعات قرآنی، جامعه‌شناسی اسلام، مسلمانان در انگلیس، اروپا، شمال آمریکا و دیگر جوامع غیراسلامی، تاریخ، فلسفه و الهیات، مسلمانان در آفریقا و آسیا، معماری و هنر اسلامی، تنوع در درون اسلام، اقتصاد، آموزش، مطالعات جنسیتی، اسلام در رسانه و روابط بین ادیان از جمله محورهای اصلی مورد بحث در این همایش است.

مرکز مطالعات اسلامی دانشگاه چستر در راستای مطالعه علمی اسلام فعالیت می‌کند. این مرکز بخشی از گروه مطالعات دینی و الهیات دانشگاه چستر است که تحقیقات در رشته‌های مختلف مطالعات اسلامی را در دستور کار دارد.
captcha