کد خبر: 3550507
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴

كمك یك میلیارد و 500 میلیون ریالی خیّر لارستانی جهت احداث دارالقرآن امامزاده میرعلی‌بن الحسین(ع)

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با دهه وقف یک خیر نیک‌اندیش در شهرستان لارستان اقدام به تأمین کمک هزینه ساخت دارالقرآن امامزاده میرعلی‌بن الحسین(ع) لارستان كرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، سیدیعقوب مصطفوی، مدیر آستان مقدس میرعلی‌بن‌الحسین(ع) لارستان امروز، 13 آذرماه گفت:‌ همزمان با دهه وقف، آقای برقی، خیر نیک‌اندیش جهت ساخت دارالقرآن در آستان مقدس امامزاده میرعلی‌بن الحسین(ع) شهرستان لارستان مبلغ  یک میلیارد و 500 میلیون ریال کمک نمود.
 وی با بیان اینكه این وقف در پنجمین روز دهه وقف صورت گرفت، گفت: علاوه بر این‌ها مراسم گرامیداشت هفته وقف نیز با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مصلحی از قم در این آستان مقدس برگزار شده است.
مصطفوی در پایان با تأكید بر اهمیت توجه به ثبت وقف‌ جهت تقویت بقاع متبركه گفت: همان‌طور كه مقام معظم رهبری نیز فرمودند بقاع متبركه باید تبدیل به قطب فرهنگی جامعه شوند و در این راستا توجه خیران و نیك‌اندیشان نسبت به توسعه بقاع متبركه ضروری است.
captcha