وی از تلاشها برای ارتقای روابط اقتصادی دو کشور به سطح راهبردی خبر داد.
وزیر امور خارجه کشورمان، مسائل بانکی را از جمله محورهای گفتوگوی خود با مقامات چینی در جریان این سفر عنوان کرد و افزود: در چند ماه گذشته گشایشهای خوبی در این حوزه بین دو کشور ایجاد شده است. البته برخی از مسائل وجود دارد که باید در مورد رفع آنها رایزنی و گفتوگو کنیم.
بنابر این گزارش محمدجواد ظریف در اولین روز از سفر خود به چین، ساعتی پیش با وانگ ایی، همتای خود دیدار کرد و در این دیدار با اشاره به رویکرد دوجانبه مشترک دو کشور درباره موضوعات جهانی، گفت: برای گسترش روابط همه جانبه با چین ملاحظهای نداریم.
وانگ ایی وزیر امور خارجه چین هم در این دیدار با مهم دانستن سفر رئیس جمهور کشورش به تهران و امضای اسناد همکاری، دیدار امروز با ظریف را عامل مهمی در تحقق اهداف و همکاریهای دوجانبه دانست.
به گفته وزیر امور خارجه کشورمان، به همت معاون علمی رییس جمهور در این سفر علاوه برتعدادی از تجار و کارافرینان، نمایندگانی از 18 شرکت دانشبنیان نیز حضور دارند.
یادآور میشود محمدجواد ظریف، صبح روز شنبه، 13 آذرماه، برای حضور در اجلاس قلب آسیا به هند سفر کرد و قرار است بعد از چین، در آخرین مرحله از سفر دورهای خود، وارد ژاپن شود.