کد خبر: 3551259
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۶

معرفی دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه الزهرا(س)

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه قرآنی الزهرا(س)، در راستای ترویج فرهنگ قرآن‌ کریم برنامه‌های آموزشی را برای نوجوانان و جوانان علاقه‌مند برگزار می‌کند.

محبوبه حسینی مدیر مؤسسه قرآنی الزهرا(س) اسفراین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: مؤسسه از سال 1386 با کسب مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار قرآنی خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: این مؤسسه دوره‌های متنوع قرآنی را در رشته‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم ویژه قرآن‌آموزان پیش‌دبستانی اجرا کرده است و در حال حاضر نیز دوره حفظ قرآن کریم را برای مقطع ابتدایی، دبیرستان در روزهای پنجشنبه بعدازظهر توسط سعیده یزدانی برگزار می‌کند.

حسینی به دیگر دوره‌های آموزشی اشاره کرد و افزود: رشته حفظ جزء 2 قرآن کریم هم اکنون توسط الهه خالقی ویژه دانش‌آموزان پایه اول، دوم و سوم در حال برپایی است و همچنین حفظ قرآن کریم ویژه بزرگسالان توسط مهدیه احسانی در روزهای دوشنبه و چهارشنبه برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ این مؤسسه در استان خراسان شمالی، اسفراین، خیابان ولیعصر 23 پلاک 5 واقع شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۹/۱۵ - ۱۴:۱۷
0
0
برگزاری این دوره‌ها باید افزایش پیدا کند
captcha