کد خبر: 3551957
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳

18 آذر؛ دوره «بررسی تاریخ و نقد فرقه وهابیت» در اراک برگزار می‌شود

گروه معارف: پنجشنبه، 18 آذرماه دوره «بررسی تاریخ و نقد افکار فرقه وهابیت و سلفی‌گری» در اراک برگزار می‌شود.

علیرضا حاج‌علی‌بیگی، سرپرست مرکز آموزشی علمی کاربردی فرهنگ و هنر اراک، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: دوره «بررسی تاریخ و نقد افکار فرقه ضاله وهابیت و سلفی‌گری» به مدت 2 روز از پنجشنبه، 18 آذر الی جمعه، 19 آذرماه در مجتمع آفتاب واقع در کوی امام علی(ع) اراک برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: مدرس این دوره محمد قزوینی، پژوهشگر و صاحب نظر تاریخ اسلام است که علاوه بر نقد افکار فرقه وهابیت به بررسی آخرین وضعیت جهان اسلام می‌پردازد.
حاج‌علی‌ببگی در پابان بیان کرد: این دوره به همت مرکز آموزشی فرهنگ و هنر اراک با مشارکت معاونت قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد استان برگزار می‌شود و در پایان برای شرکت‌کنندگان گواهینامه رسمی از سوی این دو نهاد صادر می‌شود.
captcha