کد خبر: 3552900
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۳

آغاز به‌کار دوره مهد قرآنی در دارالقرآن شهرک نفت اهواز

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره مهد قرآنی ویژه خردسالان سه و نیم تا پنج سال از سوی دارالقرآن شهرک نفت با هدف آموزش آموزه‌های دینی به خردسالان آغاز شد.

غلامرضا جهانی‌مقدم، مدیر دارالقرآن شهرک نفت اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با بیان اینکه دوره مهدقرآنی این دارالقرآن روز گذشته شنبه 20 آذرماه آغاز شده است، افزود: این دوره ویژه خردسالان 5/3 تا 5 سال است.

وی با اشاره به اینکه این دوره تا پایان سال جاری ادامه خواهد یافت و تاکنون نیز 16 نفر در این دوره شرکت کرده‌اند، افزود: در این دوره‌ها مفاهیم قرآنی و سوره‌های کوتاه و آیات کاربردی با استفاده از بازی، شعر و داستان به قرآن‌آموزان آموزش داده می‌شود.

جهانی‌مقدم گفت: هزینه شرکت در این دوره رایگان است و فقط هزینه تأمین کتاب‌ها از قرآن‌آموزان اخذ می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این دوره از سه مجموعه کتاب بهارستان، گلستان و بوستان از انتشارات تلاوت استفاده می‌شود، افزود: در هر مجموعه 6 کتاب وجود دارد و در هر ترم نیز دو کتاب آموزش داده می‌شود.

جهانی‌مقدم با اشاره به اینکه کلاس‌های این دوره سه روز در هفته برگزار می‌شود و یک مربی آموزش قرآن‌آموزان را بر عهده دارد، افزود: هدف از برگزاری این دوره‌ها آموزش آموزه‌های قرآنی به خردسالان سات.

مدیر دارالقرآن شهرک نفت اهواز یادآور شد: در صورت تقاضا برای برگزاری کلاس جدید این دوره پس از ثبت‌نام از متقاضیان و تکمیل ظرفیت دوره جدید آغاز خواهد شد.

captcha