کد خبر: 3553042
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶
در پی پلمپ محل کانون جلسات قرآن دزفول؛

حمایت امام جمعه دزفول از کانون جلسات قرآن شهرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه دزفول با بیان اینکه خود را مقید می‌دانیم از فعالان قرآنی که در تلاش هستند فضای جامعه را قرآنی کنند حمایت کنیم، تأکید کرد: کار قرآنی نباید تعطیل و تضعیف شود و ما موظفیم فاصله مردم با قرآن را هر چه کمتر بکنیم و انس و الفت میان جامعه و قرآن را روز به روز بیشتر کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی قاضی امام جمعه شهرستان دزفول در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به ادامه پیگیر‌ها برای بازگرداندن ملک کانون جلسات قرآن گفت: ما از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری کانون جلسات قرآن را حمایت می‌کنیم؛ چرا که این افراد کار قرآنی انجام می‌دهند بخصوص در پایگاه‌های مساجد و این موضوع بر فضای قرآنی شهر اثر مهمی دارد.

وی ادامه داد: از این رو خود را مقید می‌دانیم فعالانی که در این عرصه زحمت می‌کشند و در تلاش هستند فضای جامعه را قرآنی کنند حمایت کنیم و خود را موظف می‌دانیم به آنها کمک کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین قاضی تصریح کرد: در قضیه‌ای که پیش آمد افرادی توانستند با پرونده سازی برای ملکی که کانون جلسات قرآن سالیان سال از آن استفاده می‌کرد و تصرف مالکانه داشت، سند و حکم بگیرند و کانون را پلمپ کنند.

امام جمعه دزفول ادامه داد: ما این موضوع را در خطبه‌های نماز جمعه و با مسئولان قضایی و بنیاد مستضعفین مطرح کردیم و ان‌شاءالله که بتوانیم این ملک را به دو مرکز فرهنگی کانون جلسات قرآن و کانون پرورش فکری برگردانیم.

وی در پایان تأکید کرد: در هر حال کار قرآنی نباید تعطیل و تضعیف شود و موظفیم فاصله مردم با قرآن را هر چه کمتر بکنیم و انس و الفت میان جامعه و قرآن را روز به روز بیشتر کنیم. این وظیفه فرهنگی و دینی ما است.

یادآور می‌شود، ملکی که در اختیار کانون جلسات قرآن بود، متعلق به کانون پرورش فکری شهرستان است که بخشی از آن در اختیار کانون جلسات قرآن قرار داشت. این مکان ۲ آذر ماه در پی پیدا شدن فردی به عنوان مالک مکان، با حکم دادگاه تعطیل شد.

کانون جلسات قرآن دزفول از سال ۷۸ راه‌اندازی شده است و بیش از ۱۰ سال است که در این محل فعالیت می‌کند.
captcha