به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از مرکز خبر نخستین جشنواره عکس مسیر سبز ویژه اربعین حسینی، نماینده هیئت داوران جشنواره عکس «مسیر سبز» از اتمام فرآیند داوری آثار و اعلام نفرات برگزیده خبر داد.
سجاد ذوالفقاری به نمایندگی از هیأت داوران گفت: در نخستین دوره برگزاری این جشنواره شاهد رقابت فشرده هنرمندان 18 استان کشور بودیم که تعداد آثار رسیده از لحاظ کمی و کیفی فضای داوری را بسیار پرشور کرد.
ذوالفقاری گفت: بعد از انجام مرحله اول داوری و غربال گیری آثار اولیه، نهایتا 328 اثر برای رقابت نهایی وارد گردونه شدند. از این تعداد 223 عکس در بخش حرفهای و 105عکس در بخش تلفن همراه قرار داشت که طبق فراخوان، در هربخش 3 اثر به عنوان برگزیده انتخاب شد.
وی ادامه داد: در مجموع نیز 20 اثر منتخب جهت چاپ در کتابچه جشنواره و ارائه در نمایشگاه انتخاب شد. نمایشگاه همزمان با مراسم اختتامیه، برپا خواهد شد.
براساس این گزارش، محمد آهنگر عکاس خوزستانی مقام اول آثار برگزیده بخش حرفهای را به دست آورد.