کد خبر: 3553734
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۶

نشست اتحادیه مؤسسات استان اردبیل با مدیران خانه‌های قرآنی برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نشست مدیر اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اردبیل با مدیران خانه‌های قرآن این استان، روز گذشته برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اردبیل، جلسه‌ای را با  مدیران خانه‌های قرآن هفت روستا استان روز سه‌شنبه، 23 آذر‌ماه برگزار کرد.
در این جلسه، پیرامون برپایی «جشنواره قرآن کودک» در ایام دهه فجر با موضوعات نقاشی، خوشنویسی، مقاله‌نویسی، سرود با مضامین قرآنی و مفاهیم  اجزاء 29 و 30 قرآن‌ کریم و همچنین رشته حفظ از 10 سوره تا جزء 29 و 30 قرآن‌ کریم مباحثی مطرح شد.
مدیر‌عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی اردبیل در این نشست تأکید کرد که مراحل اطلاع‌رسانی، ثبت‌ نام و اعلام نفرات برتر از سوی خانه‌های قرآنی انجام شود که در این راستا، مدیران مراکز قرآنی از این جشنواره حمایت کردند.
captcha