کد خبر: 3554465
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸
مدیر حوزه علمیه ابوالفتح تهران:

هفته وحدت یکی از برکات جمهوری اسلامی ایران است

کانون خبرنگاران نبأ: آیت الله میردامادی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب برخی علنا به مقدسات اهل تسنن اهانت می‌کردند گفت: ما در اسلام بحث تولی و تبری را داریم اما نباید باعث تسنج و اختلاف مسلمانان بشود و هفته وحدت برای رفع این اختلافات نامگذاری و از برکات جمهوری اسلامی است.

آیت الله سید باقر میردامادی، مدیر حوزه علمیه ابوالفتح تهران و نماینده آیت الله العظمی نوری همدانی در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، وحدت مسلمین را از مسائل کلیدی دین مقدس اسلام دانست و گفت: مسئله وحدت از مسائل ریشه ای، کلیدی و بنیادی دین مقدس اسلام است و شاید مسئله ای در اسلام به اندازه مسئله وحدت این قدر مورد توجه قرار نگرفته باشد.

تذکر قرآن به مسئله وحدت و اتحاد مسلمین
وی به تاکید قرآن به موضوع وحدت اشاره و اظهار کرد: خدا در قرآن رسما در چندین آیه مسئله وحدت و اتحاد را به مسلمانان تذکر داده و سفارش کرده است که می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا؛ همگی به ریسمان الهی چنگ زنید و پراکنده نشوید.»

وی اظهار کرد: مسئله وحدت خیلی مهم است و آنقدر که در روایات و احادیث و اخبار و اشعار درباره وحدت و اتحاد سخن زیاد شنیده ایم که در مورد هیچ حکمی به این اندازه سخن و تبلیغ نشده است.

مدیر حوزه علمیه ابوالفتح تهران با بیان اینکه با وحدت و اتحاد تمام مشکلات حل می شود گفت: اگر بنا باشد یک بار سنگین را دو نفر بردارند نمی‌توانند، اما اگر 10 نفر آمدند و هر کدام گوشه و کنار این بار سنگین را گرفتند به راحتی بلند می کنند و هیچ کدام خسته هم نمی شوند.

هفته وحدت از برکات جمهوری اسلامی
نماینده آیت الله العظمی نوری همدانی هفته وحدت را یکی از برکات جمهوری اسلامی دانست و بیان کرد: هفته وحدت از برکات جمهوری اسلامی ایران است، قبل از انقلاب مردم به روسای اهل تسنن علنا فحش می دادند و بد گویی می‌کردند، هر چند ما در اسلام تولی و تبری داریم و آدم‌های بد را دوست نداریم اما مسئله‌ای که باعث اختلاف و تشنج بشود و مسلمانان را به جان هم بیندازد و همدیگر را مشرک بدانند و بکشند نباید گفته شود.

وی افزود: این دستور قرآن است که اگر چنانچه 10 نفر شدید بر 20 نفر غالب می‌شوید و اگر صد تا شدید بر هزار نفر غالب می شوید و واقع و حقیقت آن هم همینطور است؛ خیلی از کارهای بزرگ با اتحاد و وحدت و صمیمیت به راحتی انجام گرفته و خیلی از کارهای کوچک به واسطه اختلاف و تشنج و دعوا و تفرقه پاشیده شده است.

دست خدا با جماعت
آیت الله میردامادی با اشاره به اینکه دست خدا با جماعت است گفت:حدیث هم داریم که می فرماید یَدُ اللهِ مَعَ الجَماعَة دست خدا با جماعت است، نمازخواندن در خانه هم به تنهایی بخوانید درست است و مشکلی هم نیست اما خدا می فرماید بروید به مسجد در نماز جماعت با جماعت نماز بخوانید. وقتی در نماز جماعت رفتید دشمن از این اجتماع و جماعت شما می ترسد و خودتان دل پیدا می کنید و از این اتحاد وحدت پیدا می شود.

وی در پایان به فلسفه حج و نقش وحدت آفرین آن اشاره و گفت: فلسفه حج چیست چه امتیازی با روزه گرفتن دارد؟ هر دو فروع دین است، اما حج وحدت است چون همه افراد با هر پوست و رنگی، سیاه و سفید، قد کوتاه و بند، پولدار و فقیر، عالم و بی سواد همه کنار هم می آیند و همه با هم در یک روز، در یک محل، با یک لباس، با یک شکل و با یک کلام شعار اسلام می دهند چون وحدت ایجاد می کند دشمن شکن است.

امیرمحسن سلطان احمدی

captcha