کد خبر: 3554775
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷

آزمون تربیت مربی قرآن در بقعه متبرکه سیدباقر زابل برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: دومین آزمون تربیت مربی قرآن مجید توسط معاونت فرهنگی اداره اوقاف با شرکت 60 نفر از بانوان علاقه‌مند در جوار بقعه متبرکه سیدباقر برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، دومین آزمون تربیت مربی قرآن مجید صبح امروز یکشنبه 28 آذر‌ماه توسط معاونت فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه زابل در بقعه متبرکه سیدباقر این شهر برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشرفیان، معاون فرهنگی این اداره گفت: در این آزمون تعداد 60 نفر از بانوان علاقه‌مند شرکت کردند که پس از قبولی به آنان گواهینامه درجه ۲ مربیگری قرآن مجید اعطاء خواهد شد.
حجت‌الاسلام اشرفیان افزود: کسانی که تمایل به دریافت گواهینامه درجه ۱ مربی قرآن مجید داشته باشند پس از شرکت در دوره‌های ویژه‌ای که هر ساله در واحد مرکزی جامعة‌القرآن در قم برگزار می‌شود، در صورت موفقیت به دریافت گواهینامه درجه ۱ مربی قرآن مجید نائل خواهند شد.
وی در پایان تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این آزمون پس از موفقیت در مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن به عنوان مربی جذب و مشغول به‌ کار می‌شوند.








حسین قدس نیا
captcha