کد خبر: 3555253
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳

ممنوعیت کاری مسلمانان؛ مستمسک تبلیغاتی کاندیدای آمریکایی

گروه بین‌الملل: یکی از نامزدهای نمایندگی مجلس ایالت لوئیزیانا در آمریکا خواستار ممنوعیت همه کسب‌وکارهایی شد که یا متعلق به مسلمانان هستند و یا کارمندان مسلمان دارند.

ممنوعیت کاری مسلمانان؛ مستمسک تبلیغاتی کاندیدای آمریکائی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Nola»، «مایکل لوری»، به عنوان یک جمهوری‌خواه در تلاش برای رسیدن به کرسی نمایندگی مجلس ایالت لوئیزیانا است.

وی که در آتش‌نشانی کار می‌کند، در سال 2015 در صفحه فیسبوکش نوشت که دیگر با کسب و کارهایی که کارمند مسلمان داشته باشند، کار نخواهد کرد.

لوری در این پیام با گستاخی نوشت: «تعداد زیادی اینجا میان ما هستند که از اسلام تبعیت می‌کنند، من معتقدم که این افراد شایستگی آرامش موجود در فرهنگ ما و ثمرات جامعه ما را ندارند»!

وی عضو کمیته مرکزی حزب جمهوری‌خواه در ایالت لوئیزیانا است و برای تصاحب یک کرسی در مجلس این ایالت تلاش می‌کند.

مایکل لوری هفته گذشته نیز در پاسخ به رسانه‌های خبری همچنان بر مواضع ضداسلامی خود تأکید کرد.

وی همانند برخی دیگر از سیاستمداران آمریکایی به دنبال استفاده از جو اسلام‌هراسی برای کسب شهرت و رسیدن به هدف است.

captcha