کد خبر: 3556109
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲
امام جمعه بهنمیر:

پیروزی مقاومت در حلب کمر استکبار و حامیان تروریست‌ها را شکست

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن شریف‌تبار با بیان اینکه پیروزی مقاومت در حلب کمر استکبار و حامیان تروریست‌ها را شکست، گفت:‌ این پیروزی را می‌توان دستاورد بزرگی برای نیروی مقاومت و ارتش سوریه به حساب آورد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن شریف‌تبار، امام جمعه بهنمیر، سوم دی‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با تبریک فرارسیدن میلاد حضرت مسیح(ع) و با بیان فرازی از دعای امام سجاد (ع)، گفت: امام سجاد(ع) در فرازی از دعاهایش می‌فرمایند که خدایا به من توفیق عبادت و بندگی خودت عنایت فرما و با عُجب عبادتم را فاسد مکن.
وی با اشاره به اینکه مقام عبودیت و عبد بودن بسیار مقام مهمی است، افزود: راه رسیدن به مقام سالکان الهی از طریق بندگی خداوند است.
شریف‌تبار در ادامه سخنان خود آزادی حلب را از دست نیروهای داعش تبریک گفت و تصریح کرد: پیروزی مقاومت در حلب کمر استکبار و حامیان تروریست‌ها را شکست، این پیروزی را می‌توان دستاورد بزرگی برای نیروی مقاومت و ارتش سوریه به حساب آورد.
خطیب جمعه بهنمیر با گرامیداشت حماسه نهم دی‌ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت با اشاره به اینکه سه عنصر در حماسه نهم دی‌ماه ملت ایران نقش داشت، اظهار کرد: ایمان، اتحاد و بصیرت در رأس درایت و مدیریت و پشتیبانی ملت نطفه فتنه‌گران را خاموش کرد. حماسه مردم در نهم دی‌ماه 88 علیه فتنه‌گران را می‌توان انقلاب سوم نام‌گذاری کرد.
وی افزود: فتنه 88 توسط طراحان خارجی و بدخواهان نظام به وسیله برخی از خواص بی‌بصیرت به‌وجود آمد. زمانی که فتنه‌انگیزان به حریم اسلام و امام حسین(ع) تعرض کردند مردم پشت صحنه این توطئه را فهمیدند و یکپارچه قیام کردند و با حضور میلیونی خود فتنه‌گران و حامیان خارجی آنان را منزوی کردند.
خطیب جمعه بهنمیر در پایان با بیان اینکه  ملت ما به همه بدخواهان اعلان می‌کند در دفاع از انقلاب اسلامی و ولایت فقیه تا پای جان ایستاده است، اظهار کرد: حماسه نهم دی‌ماه هر ساله با شکوه خاص گرامی داشته شود.
یادآور می‌شود، مراسم یادواره شهدای بخش بهنمیر همزمان با نهم دی‌ماه در مصلی المهدی(عج) برگزار می‌شود.
حمیدرضا گل‌محمدی تواندشتی
captcha