کد خبر: 3556496
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹

اعلام فرصت دیگری برای شرکت در آزمون اینترنتی «به سوی فهم قرآن»

گروه مسابقات: کارکنان آموزش و پرورش متقاضی آزمون اینترنتی «به سوی فهم قرآن» که نتوانستند در آزمون روزهای دوم و سوم دی ماه شرکت و یا نمره قبولی دریافت کنند، می‌توانند ١٠ دی ماه مجدد در آزمون شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ در آزمون به سوی فهم قرآن که دوم و سوم دی ماه برگزار شد. بیش از ٤٢٢ هزار نفر از فرهنگیان شرکت کردند که ٨٣ درصد از این افراد نمره قبولی کسب کردند.
٣٤٤١ نفر از فرهنگیان در این آزمون موفق به کسب نمره کامل ٢٠ شده اند که باید با برگزیدگان سایر دستگاه های دولتی که مجموعا ٤٤٠٠ نفر می شوند در روز جمعه ١٠ دی ساعت ١٠ صبح در آزمون انتخاب نفرات برگزیده که به صورت الکترونیکی و تشریحی برگزار می شود به رقابت بپردازند. به ٢٢٠ نفر از برگزیدگان این آزمون کمک هزینه سفر به عتبات عالیات به مبلغ ٥٠٠ هزار تومان اهدا خواهد شد.
تعداد مراجعه به سایت آزمون در روز پنج‌شنبه دو میلیون و ٢٠٠ هزار مرتبه و در روز جمعه ٩٠٠ هزار مرتبه بوده است.
در این آزمون که برای نخستین بار در کشور با این تعداد شرکت کننده به صورت آنلاین برگزار شد، حدود نیمی از افراد با تلفن‌های هوشمند خود در آزمون شرکت کردند.
گفتنی است این آزمون در چهار گروه که هر گروه شامل استان‌ و زمان خاص بوده، برگزار شد و فرهنگیانی که نتوانستند در آزمون روزهای دوم و سوم دی ماه شرکت کنند و یا نمره قبولی دریافت کنند، می‌توانند روز جمعه ١٠ دی ماه با مراجعه به سایت  www.fahmequran.ir طبق جدول زیر مجددا در آزمون شرکت کنند.

منطقه

استان‌ها

ساعت آزمون

منطقه ١

تهران، مازندران، گیلان، گلستان، همدان، قزوین و سمنان

٩ تا ٩:٣٠

منطقه ٢

خراسان رضوی، کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان شمالی و خراسان جنوبی

١٠ تا ١٠:٣٠

منطقه ٣

ایلام، اردبیل، قم، کردستان، لرستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و خوزستان

١١ تا ١١:٣٠

منطقه ٤

اصفهان، فارس، البرز، هرمزگان، مرکزی، بوشهر، زنجان، چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویراحمد

١٣ تا ١٣:٣٠


ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۰۶ - ۱۸:۳۰
0
0
یک حساب سر انگشتی ، بنا به قول مسئولین پانصد هزار نفر ثبت نام کرده اند هر کدام پنج هزار تومان داده اند که میشود دو میلیارد و پانصد میلیون تومان یعنی بیست و پنج میلیارد ریال از این مبلغ به دویست و بیست نفر بعنوان برگزیده میخواهند جایزه پانصد هزار تومانی بدهند که میشود صدو ده میلیون تومان باقی میماند دو میلیارد و سیصد و نود میلیون تومان خدا برکت بدهد ؟؟؟؟؟!!!!!!
captcha