کد خبر: 3558062
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶

دارالاشراق سنندج؛ مجری طرح «خانه قرآنیان» کردستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح «خانه قرآنیان» در سراسر استان کردستان از سوی مؤسسه دارالاشراق سنندج اجرا می‌شود.

فرزاد ناصری، دبیر اجرایی طرح‌های مؤسسه دارالاشراق سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی ‌قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: این مؤسسه به‌عنوان مؤسسه مجری در سطح استان کردستان برای طرح «خانه قرآنیان» انتخاب شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح فوق از سوی دارالقرآن خانه کارگر انجام گرفته است، عنوان کرد: تاکنون 250 مدیر مؤسسه و تشکل قرآنی و فعال قرآنی سطح استان برای عضویت در این طرح ثبت نام کرده‌اند.
ناصری ادامه داد: فرم تکمیل‌شده این متقاضیان به دبیرخانه این طرح در تهران ارسال شده است تا پس از آن کارت شناسایی و کد شناسایی برای آنها صادر شود و سپس در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد تا بتوانند از تسهیلات درنظر گرفته شده با تخفیف و بعضاً به صورت رایگان بهره‌مند شوند.
دبیر اجرایی طرح‌های مؤسسه دارالاشراق سنندج اضافه کرد: تاکنون سعی شده در سطح استان با 100 مرکز قرار داده بسته شود تا قرآنیان بتوانند خدمات از آنها دریافت کنند.
وی با اشاره به شرایط ثبت نام در این طرح، اظهار کرد: تمامی قرآنیان سطح استان اعم از مربیان، مدیران و فعالان قرآنی می‌توانند با در دست داشتن مدارک لازم به این مؤسسه واقع در سنندج، انتهای خبایان شهدا، خیابان عطار نیشابوری، کوچه هیرمن، پلاک 1 مراجعه کنند.
یادآور می‌شود، متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 08733161875 تماس بگیرند.
نشمیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۰
0
0
متشکریم
captcha