کد خبر: 3558545
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴
علیان‌نژاد خبر داد:

سه مجلد «روزشمار انقلاب اسلامی» آماده چاپ شد

گروه ادب: تدوینگر کتاب «روزشمار انقلاب اسلامی» گفت: سه مجلد 15، 16 و 17 «روزشمار انقلاب اسلامی» آماده نشر شد که از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ خواهد رسید.

میرزا باقر علیان‌نژاد، تدوینگر کتاب «روزشمار انقلاب اسلامی» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: در حال حاضر 14 جلد از مجموعه «روزشمار انقلاب اسلامی» منتشر شده و برهه تاریخی اول فرودین 56 تا هشت بهمن 57 را شامل می‌شود. در این مجلدها حوادث تاریخی به صورت مستند روایت شده است.
وی افزود: در حال حاضر سه مجلد 15، 16  و 17 نیز تدوین شده و در مرحله ویرایش قرار دارد تا برای نشر آماده شود. این مجلدها همانند سایر مجلدات از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار نشر خواهد شد.
علیان‌نژاد ادامه داد: جلد پانزدهم از مقطع 9  بهمن تا 12 بهمن را دربرمی‌گیرد و رخدادهایی نظیر ورود امام خمینی(ره) در آن روایت شده و در این راستا به منابعی مانند نشریات کیهان، اسناد به دست آمده از ساواک و شهربانی و روزنامه‌هایی چون تایمز، لوموند و ... مراجعه شده است، همچنین کتاب 70 جلدی «یاران امام به روایت اسناد ساواک» سبب شد در زمینه دسترسی به اسناد مشکلی نداشته باشیم.
این تدوینگر جلد‌های دیگر این روزشمار را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: جلد شانزدهم «روزشمار انقلاب اسلامی» مربوط به 13 تا 16 بهمن 57 بوده و مصادف با نخست وزیری بازرگان است و اوضاع و احوال آن روزها را روایت می‌کند و سپس در جلد هفدهم حوادث و رویدادهای 17 تا 20 بهمن‌ماه روایت شده است.
وی در ادامه یادآور شد: این مجموعه 18 جلدی از «روزشمار انقلاب اسلامی» شامل 220 هزار فیش است که این فیش‌ها در سایت http://22bahman1.mihanblog.com قابل دسترسی است و محققان و پژهشگران می‌توانند آن را مورد مطالعه قرار دهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۱۳ - ۱۰:۴۰
0
0
استفاده علاقمندان از این کتاب آنها را با وقایع انقلاب بهتر آشنا می‌کند
captcha