کد خبر: 3558585
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
توکلی خبر داد:

شرکت 140 هزار دانش‌آموز لرستانی در طرح کرامت

گروه فرهنگی: معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش لرستان از اجرای طرح کرامت با موضوعات دوستی و همدلی، توکل، اعتماد به نفس، صداقت، قناعت، ادب و احترام در مدارس ابتدایی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، باقر توکلی، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش لرستان امروز، دوازدهم دی‌ماه در جمع خبرنگاران، با شااره به اجرای طرح کرامت، گفت: دوره ابتدایی با توجه به فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی بهترین سن یادگیری و زیربنای سایر دوره‌های آموزشی است لذا با توجه به تاکید مقام عالی وزارت در خصوص اهمیت این دوره، لازم است همه دست‌اندرکاران و مسئولان نظام آموزشی در جهت ارتقای کرامت انسانی و ارزش‌های اسلامی، اخلاقی، اعتقادی و علمی دان‌ آموزان این دوره همت گمارند.
وی اضافه کرد: در این راستا مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود و باید با برنامه‌ریزی و توسل به قرآن و کتاب در زمینه کرامت انسان‌ها و دانش‌آموزان بکوشیم.
توکلی ادامه داد: این مجموعه حاوی مطالبی به‌عنوان واحد کار برای دانش‌آموزان هر پایه تحصیلی  است که از اصول اولیه این طرح  می‌توان به به یاد خدا بودن، امانتداری، رضایتمندی، هویت‌شناسی، مدیریت خشم، دوستی و دوست‌یابی، تفکر نقاد، قانونمداری، مشورت و شجاعت و... اشاره کرد.
 وی گفت: آموزش در صورتی منجر به رفتار دینی در دانش‌آموز می‌شود که انگیزه‌ای برای عمل کردن وجود داشته باشد. منظور از این انگیزه همان شناخت ذهنی و باور قلبی و محبت و علاقه نسبت به اصول اعتقادی، اخلاقی و احکام است. یکی‌از عوامل ایجاد ایمان، گرایش دو طرفه و پیوند عاطفی بین مربی و متربی است چراکه با این جاذبه راه معلم برای الگو شدن بازتر می‌شود.
captcha