به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل حوزههای علمیه خواهران، در پی درگذشت آیتالله محمدعلی شرعی، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در پیامی ارتحال آیتالله محمدعلی شرعی را تسلیت گفت. متن پیام را در ادامه بخوانید.
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
قال رسول الله صلی الله علیه وآله و سلم:
«اذا مات العلم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شی»
خبر ارتحال عالم عامل و ربانی، مجاهد خستگی ناپذیر، اسوه زهد و تقوا، بنیانگذار و موسس حوزههای علمیه خواهران، ابوالشهید مرحوم آیتالله حاج شیخمحمدعلی شرعی موجب تالم و تاثر شدید گردید.
آیتالله شرعی که پرورشیافته محضر بزرگانی همچون حضرات آیات بروجردی، امام خمینی، صدر، خوانساری، اراکی و گلپایگانی رحمتالله علیهم اجمعین بود، از معدود دانشوران حوزوی است كه عمر با بركت وی در نشر و گسترش معارف خاندان عصمت و طهارت (ع) و ارائه خدمات گوناگون فرهنگی، علمی، سياسی و اجتماعی و تربيتی سپری شده است.
آن مرحوم در کنار تدریس دروس عالی حوزوی جهت ایجاد تشكيلات منسجم در حوزههای علميه برای ارتقای وضعيت علمی و آموزشی طلاب و فراهم نمودن زمينههای لازم در مبارزه با رژیم طاغوت، مدیریت مدرسه رضویه را بر عهده گرفت و سالهای متمادی در آنجا به كار و تلاش پرداخت. مبارزه با جریانهای انحرافی وابسته به فرهنگ غرب بهویژه وهابیت در آن زمان، رفع شبهات از اذهان طلاب گرامی و هزاران برنامه مرتب و منظم فرهنگی را میتوان از شاخصههای آن فقید سعید دانست.
آن مرحوم را میتوان به حق يكی از چهرههاي سياسی و فرهنگی معاصر دانست. مبارزه مداوم ويی بر عليه نظام طاغوت موجب شد تا در عاشورای سال 1342 دستگير و به زندان رود و شکنجههای متعددی را متحمل گردد.
همبند شدن در زندان با بزرگانی همچون آيتالله بهاءالدين محلاتی، آيتالله خادمیاصفهاني، شهید مطهری، شهید هاشمینژاد و آیتالله فلسفی ثمرات بسياری برای نهضت و مردم را در پی داشت.
انتشار و تکثیر وسیع سخنرانیها و اعلامیههای رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(قدسالله نفسهالزکیه) در ميان افراد انقلابی مخصوصا چاپ و نشر سخنرانی مشهور حضرت امام (قدسالله نفسهالزکیه) در پانزدهم خرداد سال 1342 از فعالیتهای مهم ایشان در دوران خفقان بود.
پس از انقلاب همراهی و همگامی آن مرحوم با حضرت امام رحمتالله علیه و بعد از ایشان تبعیت از مقام معظم رهبری حضرت آیتاللهالعظمی امامخامنه ای، ولایتمداری ایشان را به خوبی ثابت نمود.
اعتماد بالای علماء و مراجع بزرگوار بهویژه مقام معظم رهبری به وی، آن مرحوم را در جمله فعالترین عضو تاثیرگذار در جامعه مدرسین قرار داد که اثرات آن همیشه ماندگار و جاودان میباشد.
تنها گوشهای از خدمات ماندگار آن فقید سعید را میتوان، حضور و تاثیرگذاری در عرصههای بزرگ انقلاب، تاسیس موسسات فرهنگی بزرگ و مختلف همچون موسسه عاشورا، حمایت گسترده در جهاد مدرسهسازی و ساخت مدارس آموزش و پرورش، حمایت گسترده در ساخت منازل مسکونی و اهداء به مستمندان و مستحقان، تاسیس حسینیه با عظمت شهدا در قم، تاسیس مصلی بزرگ قم، تاسیس درمانگاه تخصصی مصلی در قم، تاسیس دانشگاه بزرگ فاطمیه جهت پرورش دکتر و متخصص ویژه بانوان، تاسیس جامعه اسلامی ناصحین، حضور دو دوره در مجلس شورای اسلامی بهعنوان نماینده مردم ولایتمدار و شریف قم، ریاست کمیسیون اصل نود، فعالیت گسترده در امور عمرانی استان قم، تاسیس دانشگاه پیام نور و هزاران کار عامالمنفعه دانست.
عشق به اهلِبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام بهویژه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) آنقدر در ایشان مشهود بود که با شنیدن نام سرور و سالار شهیدان از خود بیخود میشد و در این راه والا و ارزشمند فرزند عزیز و بزرگوارش شهید حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی شرعی را تقدیم اسلام و قرآن نمود.
یکی از بارزترین باقیاتالصالحات آن عزیز را میتوان تاسیس حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور اسلامی و جامعهالزهرا(س) در قم دانست که امروزه با عمر کوتاه بیستساله دهها هزار خواهر عالمه و فاضله را تحویل جامعه بزرگ دینی داده است.
مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ارتحال این عالم عامل و مجاهد نستوه را به محضر مقدس حضرت ولیعصر عجل اللهتعالی فرجهالشریف، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید، علماء و حوزههای علمیه دامت تاییداتهم و بیت مکرم و معزز شرعی تسلیت میگوید.