کد خبر: 3558933
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۲

برپایی کارگاه آشنایی با فرق انحرافی در لالی

گروه اجتماعی: کارگاه آشنایی دانش‌آموزان پسر مقاطع متوسطه دوم شهرستان لالی با نحله‌های انحرافی از 13 تا 16 دی در شهرستان لالی برگزار می‌شود.

خدامراد نجفی‌حاجی‌ور، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان لالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری اولین کارگاه آموزشی نقد و شناخت نحله‌های انحرافی(فرقه‌شناسی) در این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه‌ها ویژه دانش‌آموزان پسر مقاطع متوسطه دوم است، افزود: کارگاه‌های فرقه شناسی روزهای سه‌شنبه تا پنج‌شنبه 13 تا 16 دی‌ماه در سه جلسه و سه مدرسه این شهرستان برگزار خواهد شد.

نجفی با بیان اینکه این کارگاه‌ها در مدارس پسرانه امام حسین(ع) شهید دوستانی و آیت‌الله مدرس این شهرستان برگزار خواهد شد، افزود: حجت‌الاسلام مجید زرگانی دبیر زکات شهرستان و حجت‌الاسلام عباس جعفری به عنوان مربی در این کارگاه‌ها حضور خواهند یافت.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان لالی هدف از برگزاری این کارگاه‌ها را آشنایی دانش‌آموزان با فرقه‌های انحرافی در اسلام عنوان کرد و گفت: کارگاه‌ها با همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لالی برگزار می‌شود.

captcha