کد خبر: 3559495
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹

نخستین آزمون حفظ غیرحضوری در شعبه رسالت جامعةالقرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نخستین آزمون حفظ غیرحضوری قرآن کریم امروز، 15 دی‌ماه در شعبه رسالت جامعةالقرآن استان تهران برگزار می‌شود.

منیر روحی، مسئول روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع) استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: نخستین آزمون غیر حضوری حفظ قرآن کریم عصر امروز، 15 دی‌ماه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه شعبه رسالت استان تهران میزبان این آزمون است، اظهار کرد: این دوره به صورت غیرحضوری و طی بازه زمانی پاییز امسال آغاز شد که طی آن افرادی که به دلایلی چون شاغل بودن و یا حجم بالای مسئولیتشان امکان شرکت در دوره‌های حضوری را نداشتند، از طریق ثبت نام در دوره فوق‌الذکر توانستند بخشی از قرآن را حفظ کنند ویا اجزائی را به محفوظاتشان بی‌افزایند.
روحی عنوان کرد: این دوره به صورت تلفنی انجام گرفت که طی آن کارشناسان حفظ و طبق برنامه‌ریزی مشخص شده که به اختیار خود قرآ‌ن‌آموز بود، میزان محفوظاتشان را می‌سنجید.
مسئول روابط عمومی جامعةالقرآن اضافه کرد: این آزمون به صورت حضوری و از ساعت 14تا 16 در شعبه رسالت جامعةالقرآن واقع در بزرگراه رسالت شرقی، نبش اتوبان باقری، روبروی راهنمایی و رانندگی منطقه5 برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: نتایج آزمون نیز 48 ساعت پس از آزمون از طریق پایگاه اینترنتی مؤسسه جامعةالقرآن الکریم استان تهران اعلام خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۱۸ - ۰۹:۵۰
0
0
برای افرادی که امکان حضور در این کلاس‌ها را ندارند برای ارتقاء محفوظاتشان خیلی موثر است
captcha