کد خبر: 3559615
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶

دانشگاه مرکز ارائه فکر و محل اندیشه است

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان مغفول ماندن حوزه فرهنگ در جامعه را یکی از معضلات زیربنایی جامعه دانست و گفت: دانشگاه مرکز ارائه فکر و محل اندیشه است و فرهنگ در دانشگاه باید به شکوفایی و اوج برسد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، شعبان سپهر، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان دیروز، 14 دی ماه در شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها با اشاره به گفته امام که میزان شقاوت و سعادت برای هر جامعه‌‌ای را دانشگاه تعیین می کند، اظهار کرد: در این راستا باید با دانشگاه با جریان سازی فرهنگ کار جهت دی جامعه را انجام دهد.

وی مغفول ماندن حوزه فرهنگ در جامعه را یکی از معضلات زیربنایی جامعه دانست و افزود: دانشگاه مرکز ارائه فکر و محل اندیشه است و فرهنگ در دانشگاه باید به شکوفایی و اوج برسد.

سپهر با اشاره به اینکه با توجه به ماهیت دانشگاه هیچ نهادی به صورت  ملموس و آشکار نمی‌تواند در امورات دانشگاه دخالت کند، بیان کرد: اختلاف فکر، سلیقه و اندیشه در هر محیطی وجود دارد که در محیط دانشگاه نیز وجود دارد.

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام کرد: دستگاه‌هایی که در راستای تعالی، همفکری و گذشت با دانشگاه تلاش کنند، با این دستگاه ها تعامل برقرار می‌کنیم.

وی وجود نهاد رهبری در دانشگاه ها را یکی حامی بزرگ برای بخش فرهنگی دانست، عنوان کرد: در اجرای برنامه‌های فرهنگی سطح دانشگاه دفتر نهاد رهبری پشتیبانی، همکاری و هماهنگی لازم را دارد.

سپهر از برگزاری هشتمین دوره جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت خبر داد وافزود: امیدواریم با همکاری دانشگاه های سطح استان دانشجویان کردستانی استقبال خوبی از این جشنواره داشته باشند.

وی یادآور شد: پوستر، بروشور و بنرهای تبلیغاتی این جشنواره به دانشگاه های سطح استان ارسال شده تا حضور دانشجویان کردستانی در این جشنواره رنگ و بوی در خور شأن استان فرهنگی کردستان را داشته باشد.

captcha