بهروز جنت، رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو
در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به وجود موضوع حلال و حرام در همه ادیان، اظهار کرد: ادیان در موضوع حلال تنها در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند.
وی افزود: دین اسلام در سطحی بالاتر از سایر ادیان
به موصوع حلال توجه داشته و حتی مواد غذایی که برای انسان ضرر دارند را نیز حرام اعلام
کرده و انسان را به مصرف مواد حلال و سالم توصیه کرده است.
جنت ادامه داد: با گذشت زمان و افزایش علوم بشر دلایل
حرام اعلام شدن برخی مواد غذایی در دین اسلام شناخته شده و خواهد شد.
وی عنوان کرد: با توجه به تولید مواد غذایی در سراسر
دنیا و ارسال آن به سایر کشورها ضرورت دارد
تا برای شناخت و آگاهی مردم از حلیت مواد غذایی از نشان حلال استفاده شود و این نشان
در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است.
جنت خاطر نشان کرد: ما در زمینه کارشناسی محصولات حلال
از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتریم ولی در این زمینه هنوز نیازمند
کار علمی بیشتر هستیم.