کد خبر: 3560268
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۸

مشارکت مردم خوزستان در ساحت صحن حضرت زهرا(س) در نجف

گروه اجتماعی: یکی از پروژه‌های واگذار شده به استان خوزستان ساخت صحن حضرت زهرا(س) در نجف است که با مشارکت مردم و از محل نذورات مردمی انجام می‌شود.

محمدتقی چارمحالی، مسئول فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: یکی از پروژه‌های واگذار شده به استان خوزستان  توسعه حرم امام علی(ع) تحت عنوان صحن حضرت زهرا(س) است.

وی اظهار کرد: این پروژه از پروژه‌های فرعی استان خوزستان در کنار پروژه‌های دیگر ساخت و مرمت حرم‌های مطهر است.

چارمحالی گفت: صحن حضرت زهرا(س) 220 هزار مترمربع زیربنا دارد که ساخت دوهزار مترمربع آن به خوزستان واگذار شده است. ساخت هر متر سه میلیون تومان برآورد شده است.

مسئول فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: فاز اول این پروژه به بهره‌برداری رسید و فاز دوم آن در آینده نزدیک پایان می‌یابد.

یادآور می‌شود، ساخت پروژه بزرگ صحن حضرت زهرا(س) به همت ستاد بازسازی عتبات از سال 1391 به دست هنرمندان ایرانی آغاز شد. صحن حضرت زهرا( س) شامل دو بخش زیارتی و غیر زیارتی و شبستان است که 89 هزار متر مربع آن ویژه بخش زیارتی است. بخشی از صحن زیارتی این صحن با مساحت شش هزار متر مربع ابتدای سال 95 افتتاح شد. با افتتاح فاز نخست، فضای زیارتی حرم امیرالمومنین(ع) دو برابر شد.

علاقه‌مندان جهت مشارکت در ساخت این صحن می‌توانند به ستادهای عتبات عالیات استان و شهرستان‌ها مراجعه کنند.

captcha