کد خبر: 3560693
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶

گزارشی از فعالیت‌های مهد قرآن و عترت میاندوآب

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر مؤسسه مهد قرآن و عترت میاندوآب طی گزارشی برنامه‌‌‌ها و دوره‌های متنوع قرآنی این مؤسسه را تشریح کرد.

مهدی عباس‌نژاد، مدیر مؤسسه مهد قرآن و عترت میاندوآب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برنامه‌های قرآنی این مؤسسه اظهار کرد: مهد قرآن و عترت میاندوآب دوره‌های متنوعی را برای قرآن‌آموزان خود برنامه‌ریزی کرده است.
عباس‌نژاد در ادامه افزود: راه‌اندازی مجمع فعالان قرآنی از جمله برنامه‌های این مؤسسه است که با محوریت مهد قرآن شروع به کار کرده است و در حال حاضر 200 نفر در آن عضو شده‌‌اند.
مدیر مهد قرآن و عترت میاندوآب با اشاره به اینکه این مجمع برای برنامه‌ریزی فعالیت‌های خود یک شورایی تشکیل داده است، بیان کرد: در نظر داریم که این شورا هر سه ماه یکبار جلسه‌ای تشکیل دهد تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد.
وی ا‌ظهار کرد: از جمله اهداف این مجم می‌توان به 1- هم‌گرایی و هماهنگی فعالیت‌های قرآنی، 2- استفاده از ظرفیت‌های قرآنی استان، 3- تدوین فعالیت‌های قرآنی اشاره کرد.
عباس‌نژاد در ادامه به دیگر برنامه‌های این مؤسسه اشاره کرد و افزود: تجلیل از 140 مربیان قرآنی استان با حضور حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده، امام جمعه استان از برنامه‌هایی بود که این مؤسسه برگزار کرد.
مدیر مهد قرآن و عترت میاندوآب با اشاره به برپایی دوره تدبر در قرآن ویژه مربیان اسن مؤسسه، اظهار کرد: دوره تدبر در قرآن ویژه مربیان(خانم و آقا) با تدریس حجت‌الاسلام الهی و با حضور 80 نفر از مربیان این مؤسسه برگزار شد.
وی به اهداف این دوره اشاره کرد و گفت: آشنایی با سیره تربیتی، اخلاقی و سیاسی امام صادق(ع) و روش‌های اقامه قرآن در جامعه از جمله اهداف این دوره 3 روزه بود.
عباس‌نژاد به دیگر برنامه‌های این مؤسسه اشاره کرد و افزود: همایش تحکیم بنیان خانواده از جمله برنام‌های این مؤسسه است که با حضور 400 نفر برگزار شد.
مدیر مهد قرآن و عترت میاندوآب تصریح کرد: فرزندپروری و تربیت فرزند از جمله اهداف برپایی این همایش بود که با تدریس آقای سلطانی همراه بود.
وی به برپایی دوره تربیت معلم قرآن اشاره کرد و گفت: این دوره با حضور 40 نفر از خواهران روز‌های پنجشنبه برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، مهد قرآن و عترت در مياندوآب، بلوار انقلاب، کوچه رضوان واقع شده است.
captcha