کد خبر: 3561290
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹

ششمین دوره مسابقات قرآنی طرح «کوثر» برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: ششمین دوره مسابقات قرآنی طرح «کوثر» در دو بخش آقایان و بانوان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ششمین دوره مسابقات قرآنی طرح «کوثر» طی بهمن‌ماه سال جاری ویژه آقایان و بانوان و در رشته‌های حفظ، روخوانی و مفاهیم قرآن کریم برگزار می‌شود.
همچنین، در رشته حفظ سوره‌های فرقان تا شوری یا اجزاء 29 و 30، در رشته روخوانی اجزاء 19 تا 25 یا 29 و 30 و نیز در رشته مفاهیم سوره‌های فرقان تا شوری یا اجزاء 29 و 30 مضمون این مسابقات قرآنی در نظر گرفته شده‌اند.
آخرین مهلت ثبت نام در این مسابقات قرآنی روز 15 بهمن‌ماه و زمان برگزاری مسابقات نیز از 20 تا 30 بهمن‌ماه خواهد بود. همچنین، مراسم اختتامیه این مسابقات نیز روز پنجم اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.
همچنین، بخش‌های شفاهی و تلفنی مسابقات نیز شامل رشته روخوانی در تمامی سنین و رشته حفظ زیر 10 سال و بخش‌های تستی و آنلاین مسابقات نیز شامل رشته‌های حفظ 10 تا 16 سال و 16 سال به بالا و نیز رشته مفاهیم قرآن کریم می‌شود.
علاقه‌مندان برای ثبت نام و یا دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی مسابقات به نشانی KOWTHAR-HEFZ.COM مراجعه کنند و یا با شماره‌های 55340556، 09105378355، 09105378357 و 09376408631 تماس بگیرند.  

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۲ - ۰۹:۰۹
0
0
برگزاری این مسابقات باعث ارتقاء سطح مخاطبان می‌شود
captcha