کد خبر: 3561314
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۲

اعلام جزییات برگزاری جشنواره‌ قطبی قرآن دانش‌آموزان در خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: چهاردهمین دوره جشنواره‌های قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم استان خوزستان در سه قطب برگزار خواهد شد.

مهدی رفیعی، معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به اینکه چهاردهمین دوره جشنواره‌های قرآن، عترت و نماز در سه قطب و هر قطب طی دو شبانه‌روز برگزار خواهد شد، افزود: ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌های ماهشهر، اندیمشک و ایذه به عنوان میزبان‌های جشنواره‌های قطبی این دوره انتخاب شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در قطب یک جشنواره قرآن و عترت و نماز که به میزبانی شهرستان ماهشهر برگزار خواهد شد، دانش‌آموزان شهرستان‌های امیدیه، خرمشهر، اروندکنار، بندر امام، هندیجان، زیدون، آغاجری، بهبهان، رامشیر و شادگان به همراه دانش‌آموزان نواحی 2 و 4 آموزش و پرورش اهواز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند، افزود: مسابقات جشنواره قطبی در منطقه یک استان ویژه پسران مقطع متوسطه اول و دوم چهارشنبه و پنج‌شنبه 4 و 5 اسفندماه و مسابقات دختران مقطع متوسطه اول و دوم جمعه و شنبه 6 و 7 اسفندماه برگزار خواهد شد.

رفیعی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان شهرستان‌های گتوند، بستان، حمیدیه، هویزه، دزفول، شادگان، سردشت، الوارگرمسیری، کارون، شوش، سوسنگرد به همراه دانش‌آموزان ناحیه 3 اهواز به قطب دو جشنواره قرآن و عترت و نماز که به میزبانی اندیمشک برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد، افزود: دانش‌آموزان پسر مقاطع متوسطه اول و دوم چهارشنبه و پنج‌شنبه 11 و 12 اسفندماه سال جاری و دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم جمعه و شنبه 13 و 14 اسفندماه به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان با اظهار به اینکه اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه به عنوان میزبان قطب سه این مسابقات انتخاب شده است، افزود: در این قطب دانش‌آموزان شهرستان‌های باغملک، صیدون، لالی، دهدز، مسجدسلیمان، اندیکا، شوشتر، رامهرمز، هفتکل، عشایر، آبادان و باوی به همراه دانش‌آموزان ناحیه 1 اهواز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

وی ادامه داد: در قطب سه این مسابقات سه‌شنبه و چهارشنبه 17 و 18 اسفندماه به مسابقات دانش‌آموزان پسر مقاطع متوسطه اول و دوم و پنج‌شنبه و جمعه 19 و 20 اسفندماه به مسابقات دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم اختصاص یافته است.

رفیعی گفت: برگزیدگان جشنواره‌های قطبی به مرحله نخبگان که به میزبانی اداره آموزش و پرورش آبادان در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه و جمعه 30 و 31 فروردین و 1 اردیبهشت‌ماه سال 96 برگزار خواهد شد، اعزام می‌شوند.

معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان بیان کرد: مرحله قطبی جشنواره قرآن و عترت در رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ ویژه و عمومی، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه،‌ مداحی و اذان به همراه احکام برگزار خواهد شد.

captcha