کد خبر: 3561785
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰

داستان‌های راهیافته به مرحله نهایی جایزه ادبی اروند معرفی شدند

گروه فرهنگی: اسامی 21 داستان‌ و نویسندگان راه یافته به مرحله نهایی نخستین دوره جایزه ادبی اروند اعلام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه جشنواره اروند، هیات داوران، برگزیدگان مرحله نهایی داوری نخستین دوره جایزه ادبی اروند را معرفی کرد.

براساس این گزارش اسامی 21 داستان‌ و نویسندگان راه یافته به مرحله نهایی جایزه اروند، به شرح زیر است:

گمشده اروند: فاطمه پاکدل

محله عشقی: امین اطمینان

زردی عقرب: فرشاد موسی‌زاده

تقصیر ما نبود: پریا دوستی

برگشتن: مرتضی فرجی

دختر اروند: محبوبه حاجی مرتضایی

امید: ندا حمیدی‌نژاد

باد، دانه‌های ماسه....: سیده مائده تقوی

مردی با شقیقه‌های خاکستری: مریم منوچهری

تیگرا: شادی عنصری

بعضی از حرف‌ها را از چپ ....: عباس باباعلی

حوری: فرهاد خاکیان دهکردی

گاومیش: کامران حمزه لو

صداهای رو به خاموشی: مهدی(عبدالمحمد) انصاری

قصه‌های مموش: مهرداد معماری قیری

مهتاب بیتاب: عبدالرحمان چوپانی

عظر چای، بوی باروت: منا کرمی حسین آبادی

خوراک ماهی: زینب غفوری کفشگر

انت عمری (کارون): نصراله احمدی

دریاقلی سورانی: زهره شعبانی

تابلو سفید کنار جاده: محمود رحیمی

گفتنی است، آیین اختتامیه نخستین جایزه ادبی اروند دوشنبه 27 دی 95 در در سینما مهر (تالار مهر) آبادان برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، جایزه ادبی اروند - ویژه داستان کوتاه - در دو بخش بزرگسال و نوجوان برگزار شده است. قرار است به نوجوانانی هم که آثارشان در بخش «استعداد نوجوان» پذیرفته شده، جوایزی اهدا شود.

داستان‌های بخش بزرگسال که از لحاظ موضوعی، در فضای شهرهای آبادان، خرمشهر و محدوده اروند اتفاق افتاده و با ویژگی‌های خطه جنوب گره خورده است، به جغرافیای شهری، معماری شهری (نمادها و نشانه‌ها)، فرهنگ و خرده فرهنگ‌های بومی، دفاع مقدس، دوره‌های مختلف تاریخی، مکان‌های تاریخی و فرهنگی و مذهبی، زندگی روزمره و... توجه داشته‌اند.

captcha