کد خبر: 3561870
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، الگویی برای مدیران

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش‌وپرورش قزوین گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان یک الگوی مدیریتی بود و باید در برنامه‌هایمان از سیره و روش ایشان الگوبرداری کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، سالار قاسمی، مدیرکل آموزش‌وپرورش قزوین ظهر چهارشنبه در جمع مدیران و رؤسای آموزش‌وپرورش مناطق استان با اشاره به ارتحال ملکوتی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: اگر قرار باشد برای مدیران حکومتی و نظام الگویی داشته باشیم، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام الگویی صادق، صالح و خستگی ناپذیر بودند.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قزوین بیان کرد: یکی از خصیصه‌های بارز آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پرکاری و فعال و صبور بودن وی بود همواره موردنظر مقام معظم رهبری نیز قرار داشت.
وی عنوان کرد: ابتکار عمل و شجاعت آیت‌الله هاشمی زبان زد خاص و عام بود، این‌ها سیره مدیریتی استوکسانی که می‌خواهند در نظام جمهوری اسلامی کار کنند باید مدنظر داشته باشند.
قاسمی اظهار کرد: رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در مدیریت اخلاق و کار بسیار حلیم و با اخلاص بود و کارش را برای خداوند انجام می‌داد این در حالی است که اگر می‌خواهیم یاد و نام وی را گرامی بداریم باید راهش را ادامه دهیم.
منبع: خبرگزاری مهر

captcha