کد خبر: 3561933
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۱

آغاز ثبت‌ نام دوره تربیت مربی قرآن از سوی مؤسسه بنت‌الحسین(ع)

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت‌ نام دوره تربیت مربی قرآن کریم از سوی مؤسسه بنت‌الحسین(ع) شهرکرد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ثبت‌ نام دوره تربیت مربی قرآن‌ کریم با محوریت احیای جلسات خانگی مسجدمحور از سوی مؤسسه بنت‌الحسین(ع) شهرکرد آغاز شد.
این مؤسسه تاکنون از 25 نفر در جهت شرکت در این دوره ثبت نام کرده است که این روند ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند در این دوره شرکت کنند. 
افرادی که به عنوان مربی قرآن در جلسات خانگی هستند در این دوره شرکت می‌کنند تا بتوانند با آموزش‌هایی که کسب می‌شود، در جلسات خانگی  به آموزش قرآن بپردازند. 
این دوره که با همکاری کارگروه قرآن و عترت بنیاد فرهنگی عصر است قبل از پایان سال شروع خواهد شد، به مدت 2 هفته با حضور مربی مجرب برگزار و پس از پایان دوره از شرکت‌کنندگان آزمون اخذ شده و گواهی‌نامه معتبر اعطا می‌شود.
یادآور می‌شود، این مؤسسه در شهر کرد، میرآباد غربی، خیابان شمس تبریزی، نبش فلکه شمس واقع شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰۹
0
0
این جلسات را باید افزایش داد
captcha