کد خبر: 3562409
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵

اقامه نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرد

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز لرستان با بیان این‌که هنوز به حد مطلوب و مورد نظر در خصوص اقامه نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی نرسیدیم و باید نسبت به آن اهتمام بیشتر صورت گیرد، افزود: اقامه نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی استان باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، همایش مدیران و دبیران اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان لرستان امروز شنبه، 25 دی در بیت نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد برگزار شد.
در این همایش، حجت‌الاسلام المسلمین عابدین درویش‌پور، دبیر ستاد اقامه نماز لرستان گفت: اقامه نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی استان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به این‌که با پیگیری‌های نماینده ولی‌فقیه در لرستان و استانداری لرستان، وضعیت اقامه نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی بهتر شده است، اضافه کرد:  هنوز به حد مطلوب و مورد نظر در خصوص اقامه نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی نرسیدیم و باید نسبت به آن اهتمام بیشتر صورت گیرد.
در بخشی از این همایش، مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور نیز به بیان مباحثی در رابطه با وضعیت اقامه نماز در دستگاه های اجرایی کشور پرداخت.
captcha