به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، به نقل از پایگاه اوشیدا، جواد بستانی، رییس اداره ثبت احوال شهرستان زابل، گفت: طی ۹ ماهه نخست امسال، ۶ هزار و ۴۰۴ نوزاد متولد شدند که نسبت به سال گذشته، 3 درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: آمار تعداد افراد فوت شده در شهرستان زابل به نسبت سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است به طوری که در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته ۸۳۹ نفر فوت در حالی که در سال جاری تنها با یک مورد افزایش به ۸۴۰ نفر رسیده است.
بستانی افزود: به دلیل افزایش آگاهی در بین اقشار مختلف جامعه و فرهنگ سازی های انجام شده خوشبختانه درخصوص ثبت در مهلت قانونی، در سال جاری ۲۰ درصد رشد در این راستا وجود داشته است.
وی با بیان اینکه از نظر عملکردی شهرستان زابل اداره برتر در استان در بین سایر ادارات ثبت احوال می باشد ادامه داد: طبق قانون واقعه وفات حداکثر ۱۰ روز و واقعه تولد حداکثر ۱۵ روز پس از وقاع باید در دفاتر ثبت احوال ثبت شود.
رییس اداره ثبت احوال زابل تاکید کرد: اداره ثبت احوال با ثبت به موقع وقایع چهارگانه ولادت، وفات، ازدواج و طلاق نقش بهسزایی در جامعه دارد چرا که درصورت عدم ثبت هرکدام از وقایع فوق مشکلات عدیدهای در جامعه به وقوع خواهد پیوست.