کد خبر: 3563012
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹
امام جمعه شهر اقبالیه:

ضعف ایمان در جامعه اقتدار کشور را تضعیف می‌کند

گروه اجتماعی: حجت الاسلام فاطمیان گفت: برخی تصور می‌کنند که بی‌توجهی به ایمان و اعتقاد دینی و معرفت اسلامی جوانان و نسل‌های جوان ارتباطی به اقتدار کشور ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت الاسلام سید مرتضی فاطمیان امام جمعه شهر اقبالیه در جمع طلاب حوزه علمیه شیخ الاسلام قزوین به مشکلات فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: نباید زمینه‌های تضعیف ایمان و معرفت دینی را در جامعه دست کم بگیریم.
حجت الاسلام فاطمیان با اشاره به اینکه امروز فضای مجازی به قتلگاهی برای بسیاری از جوانان تبدیل شده است و زمینه گمراهی اخلاقی، فکری و دینی آنها را فراهم می‌کند، عنوان کرد: مسئولان باید این حوزه را جدی بگیرند و راهکارهای عملیاتی ارائه دهند، چرا که غفلت از فضای مجازی ضربات سنگینی را به جامعه وارد خواهد کرد.
وی افزود: امروزه خانواده‌های ایرانی در سبد فرهنگی خود، مواجه با شبکه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی و رسانه‌های مدرن است که هر کدام به نوبه خود بخشی از فرآیند تأثیرگذاری در خانواده‌ها را هدف گرفته‌اند.
این استاد حوزوی اظهار کرد: بعضی از شبکه‌های ماهواره‌ای که به طور تخصصی تمام تمرکز خود را بر مقوله خانواده نهاده و پیام مشترک برنامه‌های این شبکه‌ها ترویج خانواده‌های بی‌سامان، عادی جلوه‌دادن روابط نامتعارف دختر و پسر پیش از ازدواج و ترویج فساد و فحشا است.
امام جمعه شهر اقبالیه ادامه داد: والدین باید آگاه باشند كه تغییر در رفتار فرزندان به معنای ایجاد تغییر در طرز فكر آنها است و هنگامی كه بنیان فكری و شخصیت آنها به صورت ناصحیح شكل گیرد، راه نفوذ شیادان به حریم خصوصی افراد و محیط امن خانواده باز خواهد شد.
وی در پایان گفت: تسلط کامل والدین بر مهارت های مربوط به استفاده از رایانه‌ها و اینترنت، هوشیاری آنها در این رابطه  و از سوی دیگر فرهنگ سازی برای استفاده صحیح از فضای مجازی، می‌تواند تأثیر بسزایی در فراگیرى مهارت هاى مختلف زندگى و آموزش‌هاى مرتبط با تحصیلات و مسائل علمی نسل جوان و نوجوان داشته باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه استان قزوین
captcha