کد خبر: 3563289
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶

کتاب «شب کودک» منتشر شد

گروه اجتماعی: مدیر مؤسسه کودک‌پژوهان قزوین گفت: کتاب شب کودک به‌منظور تربیت اسلامی کودکان در قزوین منتشر شد، این در حالی است که مخاطبان آن خانواده‌ها، مدیران و مربیان نهاد کودک هستند.

هاجر معتمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین اظهار کرد: موسسه کودک پژوهان قزوین یک موسسه مردم‌نهاد است که از سال 86 زیر نظر بهزیستی فعالیت خود را آغاز کرده است، این موسسه بدون دریافت بودجه و اعتباری از بهزیستی به فعالیت‌های پژوهشی می‌پردازد.
وی افزود: به‌منظور تربیت اسلامی کودکان این موسسه با ایجاد یک گروه پژوهشی، کلیه آیات قرآن و روایات الهی در خصوص تربیت کودک و شیوه رفتار با کودک گردآوری‌شده است، در این پژوهش کلیه آیات و روایاتی که از کلمه «ولد» و مشتقات آن استفاده‌ شده، استخراج کردیم.
مدیر موسسه کودک پژوهان قزوین عنوان کرد: آیات جمع‌آوری‌شده طبق تفاسیر موجود بررسی‌شده است، همچنین از کتاب‌های مختلف فلسفی، روایی  و کتاب‌های منطبق با روش و سنت ائمه اطهار؛ به‌دوراز مطالب غربی برای بسط این تفسیرها استفاده‌شده است.
وی اظهار کرد: با توجه به مطالب جمع‌آوری‌شده دو نسخه با موضوع شب کودک و روز کودک تهیه و منتشر می‌شود، در کتاب شب کودک به این موضوع پرداخته‌شده است که از زمان اذان مغرب تا اذان صبح برای کودک چگونه بگذرد تا شب خوبی داشته باشد و بتواند روز خوبی را آغاز کند.
معتمدی بیان کرد: در این کتاب به مسائلی مانند خواب، خوراک و دیگر مسائل ویژه کودکان تا 7 سالگی، پرداخته‌شده است، کتاب روز کودک نیز در دست تهیه است و در مرحله جمع‌آوری مطالب قرار دارد.
وی تأکید کرد: همه اعضا گروه پژوهشی که بر روی این کتاب کار می‌کنند حافظ قرآن هستند همچنین افرادی دارای دکترای ادبیات و دکترای عرفان نیز با این گروه همکاری می‌کنند، با توجه به اینکه این مرکز بدون بودجه و اعتبار فعالیت می‌کند در صورت تخصیص بودجه می‌توان فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داد.
مدیر موسسه کودک پژوهان قزوین اظهار کرد: موسسه کودک پژوهان در حال حاضر در طبقه سوم مهد قرآن علم الهدی فعالیت می‌کند.
captcha