کد خبر: 3564638
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۸

تمدید حکم امام جمعه رومشکان برای 3 سال

گروه اجتماعی: حکم حجت‌الاسلام جمیاری به‌عنوان امام جمعه شهرستان رومشکان برای سه سال دیگر تمدید شد.

به گزارش  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با صدور حکمی از سوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، حجت‌الاسلام جمیاری برای مدت سه سال دیگر در سمت خود ابقا شد.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در این حکم آورده است: انشا‌الله با توکل به خداوند متعال و بهره‌گیری از تجربیات گذشته بتوانید در جذب عموم مردم به‌خصوص جوانان عزیز به نماز جمعه و با شکوه‌تر برگزار کردن این فریضه بزرگ الهی، همچنین در ایجاد وحدت و همبستگی موفق باشید.
تمدید مجدد این حکم برای سه سال دوم از طرف ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور که  از شایستگی و تلاش‌های ایشان در شهرستان بوده است.به ایشان و خانواده محترمشان، خانواده‌های معظم شهداء و عموم مردم شهیدپرور شهرستان رومشکان تبریک و تهنیت عرض نموده و برای ایشان آرزوی سلامتی روزافزون داریم .
captcha