کد خبر: 3564663
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
دشتی خبر داد:

جمع‌آوری ۱۱۰ میلیارد ریال زکات در آذربایجان‌شرقی

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی، از جمع آوری ۱۱۰ میلیارد ریال زکات طی ۹ ماهه سال‌جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی، روز جمعه اول بهمن ماه در همایش زکات در روستای آذغان شهرستان اهر از جمع آوری ۱۱۰ میلیارد ریال زکات طی ۹ ماهه اول سال‌جاری در استان خبر داد.
وی، گفت: ۷۰ درصد زکات جمع آوری شده برای تأمین نیازمندی‌های فقرا و ۳۰ درصد زکات جمع آوری شده نیز بنا به نظر و تصمیم مؤدیان زکات برای پروژه‌های در حال اجراء هزینه می‌شود.
دشتی، افزود: در راستای اقتصادمقاومتی و برای خودکفایی و اشتغال‌زایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، برای ۳ هزار و ۲۱۵ نفر برای اجرای طرح‌های اشتغال زا، بیش از ۳۷۷ میلیارد ریال تسهیلات در سطح استان آذربایجان‌شرقی پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی، در ارتباط با احداث مسکن برای مددجویان تحت پوشش نیز گفت: در حال حاضر ۲۵۹ واحد مسکونی برای مدجویان تحت پوشش در سطح استان احداث می‌شود.
دشتی، همچنین از تشکیل شورای زکات در روستاهای استان خبر داد و افزود: با تشکیل شورای زکات در اکثر روستاهای استان زمینه توسعه و آبادانی روستاها فراهم خواهد شد و زکات‌های جمع‌آوری شده در هر یک از روستاها بنا به تصمیم مؤدیان برای رفع نیازهای همان روستا صرف خواهد شد.

captcha