کد خبر: 3564895
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۶
حجت‌الاسلام احمدی:

آتش نشانی شغلی آمیخته از شجاعت و خطر پذیری است

گروه اجتماعی: مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت، اظهار کرد: آتش نشانی شغلی آمیخته از ایثار، عشق، شجاعت و خطر پذیری است که در دشوارترین شرایط جان خویش را در کف می‌نهند و با ایثاری ستودنی برای حفظ جان و مال مردم می‌کوشند.

 حجت‌الاسلام قهرمان احمدی، مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: آتش دشمن درجه یک انسان است و چون آدم باید با دشمنش دوست باشد تا نقاط ضعف او را پیدا کند و نقطه ضعف آتش، زدن به ریشه آن که کانون حریق و گرم ترین نقطه آتش سوزی است.

وی، افزود: اگرچه حرفه آتش نشانی از مشاغل سخت و زیان آور است اما با مقایسه شرایط حرفه‌ای شغل آتش نشانی در کشورمان با دیگر کشورهای پیشرفته دنیا، متاسفانه در ایران به اندازه کافی به فراهم آوردن امکانات و شرایط اقتصادی و روحی مساعد برای آتش نشانان توجه ویژه‌ای نشده و این در حالی است که در کشورهای پیشرفته شغل آتش نشانی در زمره مشاغل با ریسک خطر بالا محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام احمدی، خاطرنشان کرد: آتش نشانی شغلی آمیخته از ایثار، عشق، شجاعت و خطر پذیری است که در دشوارترین شرایط جان خویش را در کف می‌نهند و با ایثاری ستودنی برای حفظ جان و مال مردم می کوشند.

امام جمعه هریس، با استناد به فرموده امام موسی کاظم(ع) ادامه داد: امام موسی کاظم می فزمایند: "همانا خدا را در زمین بندگانی است که برای رفع نیازهای مردم می‌کوشند، ایشان در روز قیامت از عذاب در امان هستند".

وی، یادآور شد: آتش‌نشانان به دلیل ویژگی‌های شغل خود همواره در معرض آسیب‌های جسمی و حتی روحی قرار دارند و چون اغلب با مرگ و زندگی افراد سر و کار دارند، استرس زیادی متحمل می شوند.

حجت‌الاسلام احمدی از افتخار به شغل این جان برکفان گفت و تاکید کرد: ایثار، تلاش، شجاعت، نجات، شهادت، استقامت، نشاط ، این ۷ مقوله کلمه آتش نشان را ساخته و این جان برکفان به شغل خود افتخار می‌کنند تا جایی که اگر مجدد به دنیا بیایند شغل آتش نشانی را انتخاب خواهند کرد.


 

 

 

 

captcha