کد خبر: 3564904
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳

ظرفیت قرآنی خوزستان تنوع و رشد فعالیت‌های قرآنی استان را می‌طلبد

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی استان خوزستان گفت: وجود این ظرفیت‌ها در استان می‌طلبد که هر سال تنوع و رشد بیشتری در فعالیت‌های قرآنی شاهد باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، نشست کمیته قرآنی و هیئات مذهبی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان خوزستان امروز شنبه 2 بهمن‌ماه در اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد.

در آغاز این نشست حجت‌الاسلام سید لطف‌الله سپهر، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی استان خوزستان گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی با سابقه‌ای که در استان و آشنایی که با ظرفیت‌های قرآنی استان دارد می‌تواند هر سال تنوع و رشد بیشتری به فعالیت‌های قرآنی ببخشد.

وی اظهار کرد: هویزه در خوزستان به اندازه یک استان توانمندی قرآنی دارد. حفاظ، قاریان، مبتهلان و مؤسسات قرآنی ظرفیت‌های خوبی در استان هستند. امروز ابتهال در خوزستان در سطح جهان اسلام حرف برای گفتن دارد و خوزستان از مناطقی است که در زمینه سروده‌ها و شعرهای قرآنی سرآمد است.

سپهر گفت: انتظار می‌رود در شهرستان‌ها و مرکز استان از این پتانسیل‌ها استفاده و برای تولید فعالیت‌های قرآنی در دهه فجر ساماندهی شود.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با تأکید بر اینکه تولیدات قرآنی ما باید نسبت به سال گذشته تازه تر، تکنیکی‌تر و فنی‌تر شود، گفت: با توجه به دهه فجر و همچنین فرارسیدن ایام فاطمیه تولیدات قرآنی ما می‌تواند با محوریت شخصیت حضرت فاطمه(س) باشد. اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرخانه امور مساجد، سازمان تبلیغات، حوزه علمیه، اوقاف، نیروهای مسلح، استانداری و‌ صداوسیما باید در بهره‌گیری از این توانمندی‌ها کمک کرده و از آن استفاده کنند.

captcha