کد خبر: 3565538
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۸

اجرای برنامه‌های فرهنگی در اولویت ستاد قرار داشته است

گروه اجتماعی: معاونت دولت بر مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با اشاره به اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی در اولویت ستاد قرار داشته است، گفت: از محل اعتبارات دهیاری‌ها به منظور تقویت بنیه مالی ستادها در شهرستان، از مجموع 6 فرمانداری 15 میلیون تومان کمک شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، عبدالله محمودخانی، معاونت دولت بر مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان یک شنبه، 3 بهمن ماه در جلسه نشست دبیران ستادهای استانی امر به معروف و نهی از منکر، اظهار کرد: معاونت دولت بر مردم ستاد طی چهار ماه گذشته، برنامه‌های خوبی را تدوین کرده و در سطح ادارات استان و شهرستان‌های تابعه نتایج خوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی در اولویت ستاد قرار داشته است، افزود: از محل اعتبارات دهیاری‌ها به منظور تقویت بنیه مالی ستادها در شهرستان، از مجموع 6 فرمانداری 15 میلیون تومان کمک شده است که امیدواریم تا پایان سال به 150 میلیون تومان برسد.

معاونت دولت بر مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان از بازرسی ستادهای امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و یادآور شد: بازرسی از دوم بهمن شروع شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.

captcha