کد خبر: 3567185
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
ساجدی نیا عنوان کرد:

حضور مؤثر ناجا در کنترل ازدحام پلاسکو و حفاظت از اموال مردم

گروه جامعه: فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: اگر حضور نیروی انتظامی در آتش سوزی نخست پلاسکو نبود ازدحام جمعیت اجازه نمی‌داد آتش نشانان کار کرده و مردم را به بیرون هدایت کنند.

سردار حسین ساجدی نیا، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه نیروی انتظامی از ساعات نخستین حادثه پلاسکو به مدیریت ترافیک و پیشگیری از ازدحام مردم پرداخته است اظهار کرد: ما از هنگام آتش سوزی نخست این کار را با همکاری مردم انجام دادیم.

وی افزود: پیش از فروریزی، نیروهای کلانتری محل در صحنه پلاسکو بودند و محدودیت‌های ترافیکی را ایجاد کرده بودند پس از فروریزی ساختمان هم نیروهای یگان امداد بلافاصله در محل حاضر شدند.

ساجدی نیا تصریح کرد: اگر ازدحام بود و نیروی انتظامی حضور نداشت، در آتش سوزی نخست نیروهای آتش نشانی نمی توانستند کار کرده و مردم را از ساختمان به بیرون هدایت کنند، لذا عدم همکاری نیروی انتظامی در ساعات اولیه برای متفرق کردن مردم شایعه‌ای بیش نیست.

وی تأکید کرد: برای ما این دغدغه وجود دارد که نیروی انتظامی در زمان حادثه‌ای که در آن احیانا زمینی فرونشسته یا آواری وجود دارد بلافاصله حضور پیدا کند. در این نقطه ما نه تنها باید محدودیت‌های ترافیکی را ایجاد کنیم تا نیروهای امدادی بتوانند کار کنند بلکه باید از منازل و مغازه‌های مردم در محدوده حادثه هم محافظت کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ یادآور شد: ما تا سه حلقه از صحنه حادثه پلاسکو به صورت ویژه از منازل، مغازه‌ها و اموال مردم محافظت کردیم، ضمن اینکه همکاران ما علاوه بر پلاسکو در تمامی سطح تهران مأموریت‌های همیشگی خود را انجام می‌دهند.

captcha