کد خبر: 3567586
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۸
باقری مطرح كرد:

13 بهمن‌؛ زمان آغاز رقابت گروه‌های سرود رضوی كانون‌های مساجد كشور

گروه فرهنگی: سرپرست دبیرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس از برگزاری چهارمین جشنواره سرود رضوی كانون‌های مساجد روستایی كشور طی روزهای 13 تا 15 بهمن‌ماه در روستای كورده لارستان استان فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، رضا باقری، سرپرست دبیرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس امروز، 9 بهمن در جمع خبرنگاران از برگزاری چهارمین جشنواره سرود رضوی كانون‌های مساجد روستایی كشور طی روزهای 13 تا 15 بهمن‌ماه خبر داد و گفت: این مسابقات در روستای كورده لارستان استان فارس برگزار خواهد شد.

باقری اظهار كرد: جشنواره سرود، علاقه‌مندان زیادی در میان اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد دارد و در این راستا این جشنواره با موضوعات حضرت امام رضا(ع)، حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت شاهچراغ(ع)، نماز، دهه فجر انقلاب اسلامی و شهدای مدافع حرم با همکاری دبیرخانه دائمی جشنواره‌های فرهنگی ـ هنری جوانان مساجد کشور و بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در سال چهارم برگزار می‌شود.

وی، ترویج فرهنگ ناب رضوی، شناسایی استعدادهای هنری روستایی، ایجاد انگیزه مضاعف در میان نوجوانان و جوانان روستایی برای ورود جدی به عرصه فعالیت‌های فرهنگی ـ هنری، تقویت روحیه نشاط و شادابی و نیز معرفی ظرفیت‌های بسیار ارزشمند کانون های فرهنگی و هنری روستایی را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

باقری افزود: پس از اعلام فراخوان بالغ بر 80 اثر در 2 رده سنی 10 تا 15 سال و 16 تا 30 سال به دبیرخانه جشنواره رسید که آثار برای انجام داوری به دبیرخانه دائمی جشنواره جوانان مساجد کشور ارسال شد.

این مقام مسئول گفت: پس از داوری آثار در مرحله نهایی توسط استاد شهروز حقی و صمد جلالیان، 12 گروه از استان‌های فارس، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، کرمان، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، برای مرحله کشوری انتخاب شد.

باقری بیان کرد: هماهنگی‌های لازم و تشکیل جلسات در کمیته های هفت گانه برگزاری جشنواره در حال پیگیری است که با همدلی و همراهی همه مردم منطقه و مسئولان این رویداد فرهنگی و هنری که معطر به نام حضرت امام رضا(ع) است، در ایام‌الله دهه فجر برگزار خواهد شد.

سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس یادآور شد: جشنواره سرود رضوی ویژه اعضای برادر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد روستایی کشور به مدت سه سال در روستای کردر میناب استان هرمزگان برگزار شد و در سال جاری با تلاش‌های صورت گرفته روستای کورده لارستان میزبان این جشنواره است.

captcha