کد خبر: 3568982
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۸
همزمان با ایام‌الله دهه فجر انجام می‌شود؛

تجلیل از بانوان جانباز و پرستار هشت سال دفاع مقدس

گروه جهاد و حماسه: مدیر فرهنگسرای معرفت از برگزاری «جشن امید» به مناسبت ایام‌الله دهه فجر خبر داد و گفت: در این برنامه از شش بانوی جانباز،‌ امدادگر،‌ پرستار و انقلابی که در دفاع مقدس فعالیت داشته‌اند، تجلیل می‌شود.

محمدصادق دهنادی،‌ مدیر فرهنگسرای معرفت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از برگزاری برنامه‌هایی به مناسبت دهه فجر در این نهاد فرهنگی خبر داد و گفت: «جشن امید» یکی از این برنامه‌هاست که با همکاری حوزه بسیج 101 برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تجلیل از 6 نفر از فعالان حوزه هشت سال دفاع مقدس با حضور مسئولان بسیج و سپاه، افزود: این برنامه در واقع نوعی پیوند میان روز پرستار و ایام‌الله دهه فجر است که در روز پنج‌شنبه،‌ 14 بهمن برگزار می‌شود که طی آن از زنان انقلابی و جانباز تجلیل می‌شود. همچنین از پرستاران و امدادگرانی که در جنگ فعالیت کرده‌اند قدردانی به عمل می‌آید.

دهنادی همچنین از برنامه دیگری که در روز جمعه، 15 بهمن برگزار می‌شود یاد کرد و گفت: «آدینه‌ها عیدند» عنوان این برنامه است که با محتوای میلاد حضرت زینب(س) و جشن انقلاب و تئاتر کودک و نوجوان در کنار جشنواره غذا و مسابقه داستان‌نویسی انقلاب اسلامی و ایستگاه نقاشی برگزار خواهد شد.

captcha