کد خبر: 3569639
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲
موسوی انور:

فساد اداری با سكوت یا نقد به تنهایی حل نمی‌شود/ بدون تعارف با مسئولان متخلف برخورد شود

گروه اجتماعی: امام جمعه سپیدان با تأكید بر اینكه مشكلات اداری و فساد در آن‌ها با نقد به تنهایی یا سكوت حل نمی‌شود گفت:‌ باید بدون تعارف با مسئولان متخلف برخورد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدعبدالرحمن موسوی‌انور، امام جمعه سپیدان امروز، 13 بهمن در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با تأکید بر اینکه مسئولیت به خودی خود یک نعمت الهی است و مسئولان باید توصیه‌های ائمه اطهار(ع) را سر لوحه کارهایشان قرار دهند، گفت: نرم خویی و خوش‌خلقی شایسته مدیران جمهوری اسلامی است.

وی همچنین به بروز مشكلات سیستم اداری و فساد در آن اشاره كرد و گفت: این مشکلات با نقد به تنهایی یا سکوت حل نشده و نخواهد شد و باید بدون تعارف با مسئولان متخلف برخورد شود.

موسوی‌انور با تأکید بر اینکه این مشکلات مثل موریانه به جان نظام و مردم افتاده است، گفت: مردم خواهان حل بی عدالتی، ظلم، ویژه نگاه کردن و فساد در سیستم اداری کشور هستند اما در عین حال با وجود همه مشکلات در تمامی زمان‌های حساس اثبات کرده‌اند که ذات نظام اسلامی را می‌خواهند.

حجت‌الاسلام عبدالعظیم ارودا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سپیدان نیز در این جلسه گفت: گستره فعالیت فرهنگی زمان و مکان نمی‌شناسد و حل مشکلات فرهنگی چاره‌ای جز مدیریت جهادی ندارد.

وی افزود: مسئولان بدون در نظر گرفتن ابلاغ یا عدم ابلاغ دستورالعمل از مقامات ارشد، باید با همگرایی و وحدت به دنبال حل مشکلات عدیده مردم باشند.

captcha