کد خبر: 3570047
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴
آیت‌الله میرعمادی:

عوامل پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی بازخوانی شوند

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر این‌که باید عوامل پیدایش و عوامل تداوم انقلاب اسلامی بازخوانی شوند و عواملی همچون ایمان، وحدت مردم، رهبری امام (ره) و توکل خدا به‌عنوان مهمترین این عوامل باید بازخوانی و یادآوری شوند، افزود: وصیت‌نامه امام خمینی(ره) به‌عنوان منشور انقلاب اسلامی به‌خصوص در ایام دهه فجر باید مورد توجه و مورد بازخوانی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد در مصلی الغدیر این شهر، در رابطه با نقش رزمندگان مدافع حرم و شهدای مدافع حرم در دفاع از جهان اسلام، گفت: رزمندگان مدافع حرم و شهدای مدافع حرم، با انگیزه الهی در دفاع از ایران اسلامی و جهان اسلام به خارج از مرزها رفتند تا درواقع مجاهدان در راه خدا و مخلصان در پیشگاه احدیت هستند.
وی افزود: اگر چه شهادت شهدای مدافع حرم  مظلومانه بود اما رزم آنها جاودانه است.
خطیب نمازجمعه خرم‌آباد در ادامه با اشاره به ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار اظهار کرد: عفت و پاکدامنی و ولایت‌پذیری ازجمله بارزترین خصوصیات حضرت زینب(س) بوده است و در جریان انقلاب نیز زنان جامعه با الگوبرداری از حضرت زینب(س) در صحنه انقلاب اسلامی حضور داشتند و حتی در مواقعی پیشگام و جلوتر از مردان هم حرکت می‌کردند.
وی افزود: در صحنه‌های گوناگون بعد از انقلاب و در دوران دفاع مقدس نیز زنان همواره حضوری مؤثر و اساسی داشته‌اند.
میرعمادی اضافه کرد: امروز در سایه نظام جمهوری اسلامی زنان مسلمان و مؤمن ایرانی در سنگرهای علم و دانش، تعلیم و تربیت ، کار و تلاش در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاست، فرهنگ حضور دارند که از جمله این نقش‌ها، نقش پرستاری است.
وی ادامه داد: زحمات و تلاش پرستاران کاری طاقت‌فرساست که مسئولان باید به این قشر و نسبت به حق و حقوق آن‌ها توجه بیشتری از خود نشان دهند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با گرامیداشت دهه فجر، گفت: ایام دهه فجر فرصتی برای آشنایی نسل جوان با ابعاد گوناگون انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن محسوب می‌شود تا بین آن‌ها و ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و امام خمینی(ره) پیوند ایجاد شود.
وی با تاکید بر این‌که باید عوامل پیدایش و عوامل تداوم انقلاب اسلامی بازخوانی شوند و عواملی همچون ایمان، وحدت مردم، رهبری امام (ره) و توکل خدا به‌عنوان مهمترین این عوامل باید بازخوانی و یادآوری شوند، افزود: وصیت‌نامه امام خمینی (ره) به‌عنوان منشور انقلاب اسلامی به‌خصوص در ایام دهه فجر باید مورد توجه و مورد بازخوانی قرار گیرد که یادآوری این موارد خود عاملی برای استحکام و تداوم انقلاب اسلامی خواهد بود.
امام جمعه خرم‌آباد در بخشی از سخنان خود با اشاره به سخنان ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود اتباع هفت کشور به آمریکا، گفت: این تصمیم ترامپ تصمیمی احمقانه و در عین حال توهین آمیز و بیان‌گر تبعیض است.
وی اضافه کرد: این تصمیم غیرعاقلانه رئیس‌جمهور آمریکا در واقع تصمیمی غیر اخلاقی، غیر منطقی و غیر حقوقی است .
خطیب جمعه خرم‌آباد اظهار کرد: در عین حال باید یادآور شد مردم ایران نیز شیفته غرب و آمریکا نیستند که چنین تصمیمی بخواهد در زندگی آن‌ها تاثیر داشته باشد.
آیت‌الله میرعمادی ادامه داد: در طول 37 سال گذشته چه ارتباطی با آمریکا و ایران وجود داشته است که امروز با چنین تصمیمی بخواهد از این روابط جلوگیری به‌عمل آید و بدون شک این تصمیم، تصمیمی سیاسی محسوب می‌شود و هیچ ارتباطی با مبارزه با تروریست ندارد چرا که هیچ‌کدام از این هفت کشوری که از ورود به آمریکا منع شده‌اند نقشی در ناامنی‌های این کشور نداشته‌اند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخشی از سخنان خود با اشاره به روز 19 بهمن و نام‌گذاری آن به‌عنوان روز نیروی هوایی، گفت: دیدار تاریخی و شجاعانه نیروی هوایی با امام خمینی(ره) ضربه شکننده و تیر خلاصی بر پیکر نظام شاهنشاهی بود و این اقدام به‌عنوان یک سند پرافتخار در کارنامه نیروی هوایی به ثبت رسیده است.
آیت‌الله میرعمادی اضافه کرد: امروز نیز توان نظامی و موشکی ایران اسلامی باید تقویت و مورد توجه مسئولان قرار گیرد چراکه اقتدار نظام جمهوری اسلامی در داشتن نیروهای مسلح و تجهیزات در برابر استکبار جهانی است.
وی با اشاره به وحشت استکبار جهانی از پیشرفت‌های نظامی کشور، گفت: پیشرفت نظامی ایرانی یک استراتژی همیشگی در میان نیروهای مسلح است که باید حفظ شود.
امام جمعه خرم‌آباد اضافه کرد: امروز دشمنان ما خودشان بدترین سلاح‌ها را در اختیار دارند اما برای ایران اسلامی حاضر نمی‌شوند هیچ‌گونه تجهیزاتی در اختیار باشد .
نماینده ولی‌فقیه در لرستان ادامه داد: این امر بیان‌گر این است که آنها امنیت ایران را هدف قرار داده‌اند و حرف‌های بی‌اساسی نیز از سوی غربی‌ها و آمریکایی‌ها زده می‌شود که باید در برابر آن‌ها هوشیار بود.
افزایش قدرت بازدارندگی ایران آمریکا را دچار وحشت کرده است
همچنین، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن ترابی، امام جمعه بروجرد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بروجرد، با اشاره به سالروز ولادت حضرت زینب(س) گفت: پنجم جمادی‌الاول سالروز ولادت حضرت زینب روز پرستار نام‌گذاری شده و نقش حضرت زینب(س) در پرستاری از مجروحین کربلا بی‌نطیر بود.
وی افزود: اقدامات تبعیض‌نژادانه رئیس‌جمهور آمریکا طی چند وقت پیش مشاهده می‌شود به‌طوری‌که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در این مدت اندکی که به قدرت رسیده اقداماتی انجام داده که بازتاب گسترده‌ای داشته و نگرانی‌های شدیدی هم در داخل آمریکا و هم در خارج این کشور ایجاد کرده است.
ترابی اظهارکرد: بسیاری از مردم کشورهایی که تصور می‌کردند ترامپ بعد از نشستن به قدرت رفتارهای عاقلانه‌ای را پیش می‌گیرد کاملاً مایوس شدند.
وی اضافه کرد: دستور احداث دیوار در مرزها، ممنوعیت ورود مهاجران به این کشور،  ممنوعیت صدور ویزا برای هفت کشور ازجمله جمهوری اسلامی ایران و  تهدید به استفاده از قدرت موشکی بخشی از عملکرد ترامپ در این مدت بوده که با اعتراضات مردم در داخل آمریکا و کشورهای دیگر همراه بوده است.
امام جمعه بروجرد ادامه داد: این اقدامات ترامپ خیلی از افرادی که تا دیروز از او دفاع می‌کردند را به واکش واداشته و این اقدامات ترامپ در دنیا هیچ حامی ندارد و هیچ کشوری به‌جز رژیم آل‌سعود و حکام عمارات از این اقدامات حمایتی نکرده و این ننگی برای آل‌سعود است.
خطیب جمعه بروجرد افزود: بهانه ترامپ برای ممنوعیت صدور ویزای هفت کشور، تشدید مبارزه با تروریست اعلام شده و طی اظهارارت خود گفته است که برای امنیت کشور این اقدامات را انجام می‌دهد اما بحث مبارزه با تروریست یک دروغ آشکار است و مسلمانان این کشورها بزرگ‌ترین قربانی تروریست هستند.
وی افزود: اگر آمریکا به‌دنبال مبارزه با تروریست است چرا نام کشورهای قربانی را نام برده و نامی از عربستان، قطر و ترکیه که پرونده تروریست با نام آن‌ها گره خورده، نیست.
حجت‌الاسلام ترابی اضافه کرد: طی چند روز گذشته آمریکا غوغایی به پا کرده که آزمایش موشکی ایران با قطعنامه‌های سازمان ملل تناقض دارد و قدرت موشکی ایران دنیا را به خطر انداخته و ایران باید تحت فشار باشد تا توان موشکی خود را محدود کند.
وی بیان کرد: این اقدامات و اظهارات با هدف محدود کردن توان موشکی جمهوری اسلامی ایران است که بارها جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده برای افزایش قدرت بازدارندگی خود بنیه دفاعی را تقویت می‌کند و در این راستا از کسی اجازه نمی‌گیرید و اجازه دخالت را هم به کسی نمی‌دهد.
خطیب جمعه بروجرد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن دهه فجر، گفت: سال‌ها پیش مردم ایران اسلامی متحد و یکپارچه برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران وارد صحنه شدند و علاوه‌بر سرنگونی رژیم طاغوت، دست اجانب به‌ویژه آمریکا و انگلیس را از کشور کوتاه کردند.
وی ادامه داد: رمز پیروزی ملت ایران و در بهمن خونین، وحدت، اتحاد و همدلی حول محور رهبری بود و امروز نهال نوپای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به درختی کهن تبدیل شده ولی رمز بقا و دوام انقلاب همان وحدت و اتحاد حول محور ولایت و رهبری است.
ترابی بیان کرد: 22بهمن روز بزرگ و با عظمتی در تاریخ ایران است و امسال نیز مردم ما با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن اقتدار و عظمت را به نمایش می‌گذارند و بار دیگر با آرمان‌های امام(ره)، شهدا و رهبری تجدید بیعت خواهند کرد.
captcha