کد خبر: 3570484
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۸
كرم‌اللهی:

انقلاب اسلامی پاسخ به «هل من ناصر ينصرنی» امام حسین(ع) است

گروه فرهنگی: رئیس حوزه هنری فارس انقلاب اسلامی را ادامه پاسخ به هل من ناصری دانست که از گلوی خون خدا در سال 61 هجری سر داده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، محمد كرم‌اللهی، رئیس حوزه هنری فارس امروز، 16 بهمن در جشن انقلاب اسلامی كه در سازمان تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد، با یادآوری اینكه تبلیغ دین و ارزش‌های دینی و انقلابی از وظایف این دو سازمان است، گفت: سرمایه عظیم این دو نهاد، فهم و دانش هنری است.

وی ادامه داد: البته دین از نظر ما همان دین انقلابی است وگرنه دین غیر انقلابی و دین امثال ابوموسی اشعری به چه درد ما می‌خورد؟ لذا ما باید خودمان و کارمان یعنی تبلیغ دین و ارزش‌های دینی را بشناسیم.

كرم‌اللهی، انقلاب اسلامی را ادامه پاسخ به هل من ناصری دانست که از گلوی خون خدا در سال 61 هجری سر داده شده و گفت: در نخستین فصل سال 1342 حرکتی آغاز شد که در سال 1357 به ثمر رسید و بوی یاس و یاسمن آن همه جا پیچید و طاغوت شکن شد.

رئیس حوزه هنری فارس گفت: گهواره‌نشینان سال 1342 قد علم کردند و در خاکریزهای غرب و جنوب حماسه آفریدند، لذا این انقلاب آسان به دست نیامده و برای پیروزی آن خون‌های عزیزی ریخته شده است.

وی افزود: اگر شهادت هنر مردان خداست سازمان تبلیغات اسلامی باید پشتیبان هنری باشد که از خاکریزهای غرب و جنوب بر سرخی افق فخر می‌فروشد که من سرخ‌تر و عاشق‌تر هستم.

کرم‌اللهی با تأکید بر اینکه باید پشتیبان جریان دینی و انقلابی باشیم، گفت: امکانات و پول ما کم است اما سرمایه عظیم ما فهم و دانش ماست و البته پول و اعتبارات این‌ها را نمی‌سازد. اگر پول و اعتبار باشد ما در صحنه‌ایم و اگر نباشد نیز ما هستیم. ما حرکت می‌کنیم و هر جا خلأ باشد خودمان آن را پر می‌کنیم.

captcha