کد خبر: 3570526
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰

استان مرکزی میزبان 6 شهید گمنام می‌شود

گروه اجتماعی: 6 شهید گمنام همزمان با دهه دوم ایام فاطمیه در شهرستان‌های استان مرکزی از جمله زادگاه امام خمینی(ره) تشییع و تدفین می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، جلسه هماهنگی تشییع شهدای گمنام در استان، امروز 16 بهمن‌ماه در فرمانداری خمین با حضور مسئولان استانی برگزار شد.
علی اکبر فراهانی، مسئول امور شهدای اداره‌کل حفظ و نشر آثار مقدس در استان مرکزی، در این نشست گفت: شش شهید گمنام در شهرهای محلات، هندودر و خمین در دهه دوم فاطمیه تشییع و تدفین می‌شوند. این مراسم در خمین همزمان با دهه دوم فاطمیه است و تدفین نیز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهرستان انجام می‌شود.وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی خمین مدت یک‌سال است که پیگیر حضور شهدای گمنام در این واحد دانشگاهی است و با موافقت مسئولان تفحص شهدا این خواسته تحقق پذیرفت. پیکر مطهر این دو شهید در روز سه‌شنبه 11 اسفند امسال پس از آیین شبی با شهدا در مصلی امام خمینی(ره) خمین به سمت دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان تشییع و خاکسپاری می‌شود.
فراهانی اظهار کرد: حضور شهدا در دانشگاه‌های سراسر کشور سبب معنوی شدن هرچه بیشتر فضای دانشگاه، تربیت نیروی متخصص و متعهد می‌شود. احتمالاً این 6 شهید که در استان مرکزی تشییع می‌شوند با توجه به محل تفحص، از رزمندگان این استان باشند.
مسئول امور شهدای اداره‌کل حفظ و نشر آثار مقدس در استان مرکزی گفت: 123 شهید گمنام در استان مرکزی تدفین شده است و از این تعداد سه شهید نیز شناسایی شدند.
به گزارش ایکنا؛ سید مهدی ساداتی، فرماندار خمین نیز در این جلسه گفت: حضور با شکوه مردم زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی در مراسم تشییع شهدای گمنام نمادی از تجدید میثاق و ولایتمداری مردم این شهرستان است.
وی افزود: امنیت و آرامش امروز کشور را مدیون ایثارگری‌های این شهدا هستیم و خاکسپاری آنها در شهرستان یادآور ارزش‌های والای اسلامی در جامعه است. خمین به عنوان شهر هزار شهید و شهر حزب‌الله همواره در استقبال از شهدا و برنامه‌های مذهبی پیشقدم بوده ومسئولان و اقشار مختلف مردم به عنوان وظیفه در تشییع این شهدا شرکت می‌کنند.
ساداتی خاطرنشان کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های شهرستان برای برگزاری باشکوه و شایسته مراسم تشییع شهدای گمنام استفاده شود.
یادآور می‌شود: در این جلسه درباره چگونگی تشییع پیکر شهدا و برنامه‌های جنبی آن تبادل نظر شد.

captcha