کد خبر: 3571221
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶

جایگاه علم در اسلام با هیچ دینی قابل مقایسه نیست

گروه اجتماعی: نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: جایگاهی که علم در اسلام دارد، با هیچ دینی قابل مقایسه نیست، بطوری که نخستین پیام آن، خواندن بود و در آن به «قلم» سوگند یاد شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، مولوی نذیراحمد سلامی، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، در نشست صمیمی با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان که شب گذشته در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت برگزار شد، گفت: جایگاهی که علم در اسلام دارد، با هیچ دینی قابل مقایسه نیست، بطوری که نخستین پیام آن، خواندن بود و در آن به « قلم» سوگند یاد شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: بعد از گذشت حدود 500 سال از زمان حضرت عیسی(ع)، اولین چیزی که از آسمان برای انسان‌ها رسید فراگرفتن علم و دانش بود.
وی افزود: در شرایطی که اعراب زمان جاهلیت کشتار و خونریزی را افتخار می‌دانستند، خداوند متعال به وسیله پیامبر(ص) انسان‌ها را دعوت به اخلاق و فراگیری علم و دانش کرد.
مولوی سلامی ادامه داد: پیامبر اسلام همواره مسلمانان را به علم و دانش فرامی‌خواند و فرمودند برای آموختن علم، حتی به سرزمین دوردستی همچون سرزمین چین هم سفر کنید، که این اهمیت علم‌آموزی را می‌رساند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها باید علاوه بر علم، اخلاق را نیز آموزش دهند، عنوان کرد: سنت‌ها و ارزش‌های اسلامی باید در بین دانشجویان نهادینه شود تا نیروهای علمی ما، نیروهایی متعهد و دینی نیز باشند.
captcha