کد خبر: 3572033
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۴
موسوی بلده:

ملت با پیام قرآن برای مبارزه با شرک و ظلم قیام کردند

گروه فعالیت‌های قرآنی: پیشکسوت قرآنی با اشاره به پیروی مردم از قرآن و حضرات معصومین(ع) گفت: تمامی آیات نورانی کلام‌الله مجید الهام‌بخش مردم در طول تاریخ به ویژه سال 57 و انقلاب اسلامی بود.

سید محسن موسوی بلده
سیدمحسن موسوی بلده، خادم‌القرآن و پیشکسوت قرآنی کشور همزمان با ایام‌الله دهه فجر و گرامیداشت سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با تأثیر کلام‌الله مجید در انقلاب اسلامی اظهار کرد: شاید تعبیر اینکه انقلاب اسلامی ما در واقع انقلاب قرآنی بود، کاملا درست و صحیح باشد. ما ائمه اطهار و عترت معصومین(ع) را مفسران و صورت انسانی حضرت قرآن می‌دانیم. لذا هر جا صحبت از قرآن می‌کنیم، اگر از عترت صحبتی به میان نیاید، در واقع به خودی خود از عترت صحبت شده است و هر جا نیز از عترت صحبت می‌شود ولو از قرآن نامی به میان نیاید، در حقیقت از قرآن نیز صحبت شده است پس به این ترتیب وقتی که می‌گوییم انقلاب اسلامی در حقیقت به انقلاب قرآنی اشاره کرده‌ایم.
پیشکسوت قرآنی کشور در ادامه تصریح کرد: در آیات متعددی از قرآن کریم بر مبارزه با ظلم، مبارزه با شرک و مبارزه با طاغوت تأکید شده است و تمامی این آیات نورانی کلام‌الله مجید الهام‌بخش مردم در طول تاریخ به ویژه سال 57 و انقلاب اسلامی بود.
موسوی بلده بیان کرد: در طول تاریخ نیز زمانی که مردم در یک انتخاب بسیار مشکل، پیامبر اکرم(ص) را انتخاب کردند و در این مسیر جانفشانی کرده و حتی قتل عام‌ها شدند، آن زمان نیز به آیات الهام‌بخش قرآن عمل کردند. قرآن بود که به ما یاد داد که چه کسانی یعنی ائمه اطهار و عترت پیامبراکرم(ص) می‌توانند به قرآن عمل کرده و آن را تفسیر و مردم را نیز به قرآن هدایت کنند.
پیشکسوت قرآنی کشور در ادامه افزود: به این ترتیب تمام زیربنای هر حرکت انسانی، اصلاحی در طول تاریخ برای مسلمانان قرآن کریم بوده است و ما این افتخار را داریم که در قرون اخیر احیاء اسلام، احیاء اعتقاد و عمل اسلامی در کشوری اتفاق افتاد که مبنای اعتقاد مردم آن قرآن کریم است و مردم نیز به همین دلیل است که قرآن را از طریق عترت جست‌وجو می‌کنند.
موسوی بلده بیان کرد: بنابر این ما اگر بخواهیم به صورت موردی اشاره کنیم باید بگوییم که کل قرآن، توحید است یعنی یک نفر است و کسی جز او نیست. همه عدل، همه اراده‌ها و همه خوبی‎‌ها در اوست و نام او نیز خداست. این را قرآن کریم به ما آموخته و لذا وقتی که عاملی با ظلم و شرک و هر نوع انحراف می‌آید و می‌خواهد نام خدا را در جامعه کمرنگ کند، این مردم با الهام از این آیات الهی است که به میدان آمده و با آن عامل ظلم، کفر و شرک مبارزه می‌کنند. بر همین اساس نیز انقلاب اسلامی ما یک انقلاب قرآنی بود.

captcha