کد خبر: 3573379
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹
امیری خبر داد:

پیش‌بینی حضور 7000 کاربر فعال مجازی در آزمون تربیت حافظان قرآن

گروه مسابقات: مدیر مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم وابسته به معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه از پیش‌بینی حضور هفت هزار کاربر فعال این مرکز در پنجمین آزمون سراسری طرح تربیت حافظان قرآن که در حال برپاییست، خبر داد.

محمد امیری، مدیر مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم وابسته به معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: پنجمین آزمون سراسری طرح تربیت حافظان قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این آزمون صرفاً ویژه قرآن‌آموزان فعال مرکز در نظر گرفته شده است و افرادی که به صورت هفتگی با آنها تماس گرفته می‌شود، می‌توانند در این آزمون شرکت کنند. هدف از این آزمون هم ایجاد انس بیشتر با کلام الهی است تا حافظان قرآن بتوانند در رقابت سالم محفوظاتشان را محک بزنند.
امیری با اشاره به اینکه امید است آزمون فوق محکی برای حافظان قرآن به منظور حضور بیشتر و بهتر در راه حفظ باشد، اضافه کرد: این آزمون در دو بخش کتبی و شفاهی در 11 رشته حفظ یک، دو، سه، پنج، 10، 15 و 20 جزء و جفظ کل و حفظ 150 موضوع و 300 موضوع برگزار می‌شود.
مدیر مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم تصریح کرد: زمان برگزاری این آزمون از شنبه، 23 بهمن‌ماه آغاز شد و  تا جمعه، 29 بهمن‌ماه ادامه دارد که آزمون به صورت کتبی و شفاهی برپا می‌شود. آزمون شفاهی از طریق تماس تلفنی با قرآن‌آموزان انجام می‌گیرد و آزمون کتبی به صورت آنلاین برگزار می‌شود.
وی عنوان کرد: افرادی که آزمون شفاهی را می‌دهند حداکثر تا 48 ساعت فرصت دارند که با مراجعه به سایت مرکز در آزمون کتبی و به صورت آن‌لاین شرکت کنند. نتایج آزمون اواسط اسفندماه جاری اعلام می‌شود.
امیری با اشاره به وجه تمایز این دوره از مسابقات نسبت به دوره‌های گذشته، اظهار کرد:  تفاوتی که این آزمون با سال گذشته دارد اینست که تنها این آزمون در بخش شفاهی از سوی شعبه مرکزی انجام می‌شد اما این آزمون را در بخش شفاهی در سال‌ جاری در 12 استان کشور هم به صورت هماهنگ برگزار می‌کنیم که این حجم بالایی از هماهنگی و آموزش را می‌طلبد که از حدود دو ماه پیش برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
وی بیان کرد: شیوه‌نامه داوری و آموزش داوری را در مراکز 12 استان کشور داشته‌ایم تا این آزمون به صورت موفق انجام شود و بخش کتبی نیز به صورت آن‌لاین برگزار می‌شود.
امیری با اشاره به اینکه مشکلی که در سال گذشته داشته‌ایم، مسئله پهنای باند و سنگینی سایت بوده است، عنوان کرد:  که امسال طی هماهنگی که با بخش انفورماتیک سازمان اوقاف انجام شد، این مشکل نیز حل خواهد شد و سعی می‌کنیم که پراکندگی بین شرکت متسابقان و قرآن‌آموزان در طول هفته داشته‌ باشیم که این مشکل برطرف شود که سایت با ترافیک برنخورد.
وی با اشاره به اینکه با تدابیر اندیشیده شده ان‌شاءالله با مشکلات سال گذشته روبرو نمی‌شویم، بیان کرد: سال گذشته اولین تجربه ما در برپایی آزمون آن‌لاین بوده است که امسال با این مشکلات روبرو نخواهیم.
مدیر مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم درخصوص میزان افراد شرکت‌کننده در این آزمون، گفت: پیش‌بینی حضور هفت هزار نفر را در این آزمون داریم که اینها از کاربران فعال هستند که طی هفتگی با آنها تماس گرفته می‌شود.
captcha