کد خبر: 3573921
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵

حفظ آثار دفاع مقدس؛ اقدامی ارزشمند برای انتقال به نسل جوان

گروه فرهنگی: مدیرکل زندان های استان یزد گفت: حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس اقدام بسیار ارزشمندی برای انتقال مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس به نسل های بعدی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، رضا ذوالفعلی نژاد، مدیرکل زندان های استان یزد روز گذشته در نشست با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان یزد ضمن ارائه گزارش کاملی از اقدامات اصلاحی و تربیتی صورت گرفته در زندان های استان اظهار کرد: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس نقش تعیین کننده ای در انتقال مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس به نسل های آینده دارد.
وی افزود: نسل جوان باید بدانند چه کسانی پشتوانه نظام بودند و در هشت سال دفاع مقدس با جانفشانی هایشان، روبروی ظلم و استکبار جهانی ایستادگی کردند و کشور را حفظ نمودند.
سرهنگ محمد رجبی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات این مرکز برای توسعه ارزش های دفاع مقدس گفت: این اداره کل تمام تلاش خود را برای حفظ آثار ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثارگری بین مردم انجام می دهد.
سرهنگ رجبی افزود: حدود ۴۰هزار ایثارگر در استان یزد هستند که ۲۸۰۰ نفر از آنها جانباز و حدود ۷۰۰ نفر آزاده هستند.
وی ادامه داد: جمع آوری خاطرات و آثار ایثارگران ۸سال دفاع مقدس یکی از اهداف مهم همکاران ما در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس است که تحقق این هدف، مستلزم همراهی دستگاه های مختلف است.
منبع: روابط عمومی زندان های یزد
captcha